Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na chlapečka v moři si brousil zuby žralok! Na poslední chvíli ho zachránil policista

Autor: shp - 
21. července 2020
10:08

U pobřeží plaval na dětském surfu. Co se děje kolem něj, netušil. Zničehonic ale na chlapce dovádějícího na floridské pláži Cocoa Beach začali pokřikovat dospělí. Ve vodě se totiž objevil žralok!

„Hej, kamaráde. Hej, je tu žralok,“ křičel na dítě jeden ze svědků dramatické události. Chlapec měl štěstí, že zrovna kolem s manželkou procházel po pláži policista Adrian Kosicki. Okamžitě přispěchal na pomoc, jakmile zahlédl, že kolem chlapce ve vodě plave dravá paryba.

Video  Policista mimo službu zachránil z moře chlapce, na kterého si brousil zuby žralok!  - Cocoa Beach Police & Fire
Video se připravuje ...

Adrian se rozhodl rychle vlézt do vody a stáhnout chlapce ze surfu, jakmile se začal žralok nebezpečně přibližovat,“ uvedlo Policejní a požární oddělení Cocoa Beach na svém facebooku. Dodali také, že jeho členové nejsou mořští biologové, ale jejich úkolem je pomáhat a chránit.

Záchrana natočená na video

Díky Adrianovi se nikdy nedozvíme, jaké byly žralokovy úmysly. Malý chlapec však bude moci celý život vyprávět hustou historku. Skvělá práce,“ dodalo oddělení na sociální síti. Celá událost je o to zajímavější, že se ji podařilo alespoň částečně nahrát na video.

frantacizek ( 21. července 2020 10:17 )

já bych tam dítě už nepustil... max. doma ve vaně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání