„To ale neznamená, že komunikuje, hýbe se, reaguje a má se čile k světu... To vůbec ne!“ vysvětlil Blesku zdroj ze zpěvákova okolí. „Je to ale dobrý signál, že má tuhý kořínek. A především je to naděje,“ poznamenal zdroj.

Dcera věří

Informace potvrdila také zpěvákova dcera. „Tatínek je v rekonvalescenci, léčí se a rehabilituje,“ řekla Blesku Ester Lauferová (50). Víc k tomu nechce, ani nemůže říct, protože by to bylo dle jejích slov předčasné. „Táta je ale velký bojovník a obrovský milovník života. Pevně věřím, že se z toho dostane,“ svěřila se Ester, která pracuje v oblasti humanitární činnosti především v zahraničí.

Video
Video se připravuje ...

Josef Laufer se konečně probudil! Jak je na tom po 130 dnech v bezvědomí? Bára Horáková, Lukáš Červený

Máma po operaci

S milovaným povoláním se teď ale musela rozloučit. Pandemie jí znemožnila cestovat a především – nemohoucího nemá jen otce, ale i matku. Kostýmní výtvarnice Irena Greifová (81), která se po prodělání toxického šoku musela učit znovu chodit, je opět na vozíku!

„Je to tak pět neděl, co maminka upadla a zlomila si nohu v krčku. Okamžitě ji odvezli do nemocnice, kde se musela podrobit totální endoprotéze,“ posteskla si Ester, která teď neustále pendluje mezi špitálem a ústavem. „Pevně věřím, že nastane den, kdy budu mít zase oba rodiče doma,“ dodala Lauferová.

VIDEO: Josef Laufer jako Terminátor: Až natáhnu brka, tak po mně zbyde hromada železa!

Video
Video se připravuje ...

Josef Laufer jako Terminátor: Až natáhnu brka, tak po mně zbyde hromada železa! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Návštěvy nemožné

Ester těší, že se o jejího otce zajímá tolik lidí. „Všem jeho fanouškům, kamarádům a kolegům chci moc poděkovat za zájem. Zároveň bych jim ráda ale sdělila, že u tatínka jsou ještě jakékoliv návštěvy zcela nemožné. Chodím za ním zatím pouze já. Ani maminka u něho nebyla,“ vzkázala Lauferová.

Fotogalerie
9 fotografií