Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka s dcerou pily čtyři dny navzájem svou moč, aby přežily uvěznění ve výtahu

Matka s dcerou musely pít navzájem svou vlastní moč, když je na čtyři dny uvěznil výtah.
Matka s dcerou musely pít navzájem svou vlastní moč, když je na čtyři dny uvěznil výtah.  (Autor: Peer Video)
Autor: shp - 
21. července 2020
19:16

Když je člověk v ohrožení života, udělá věci, o kterých by si myslel, že jich nikdy nebude schopný. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Číňanka (82) a její dcera (64). Ženy byly uvězněné čtyři dny v zaseknutém výtahu. Aby přežily, musely pít navzájem svou moč.

Příbuzné používaly výtah postavený v jejich čtyřpatrovém domě. Jenže když jely nahoru, zasekl se a zastavil. Ani jedna z žen u sebe bohužel neměla mobilní telefon, aby mohla zavolat o pomoc. Začal tak dramatický boj o život.

Čůraly si do dlaní

Aby přežily, musely matka s dcerou pít navzájem svou moč. U sebe neměly žádné nádoby ani nic podobného, a tak si močily do dlaní, ze kterých pak tekutinu pily. Pomoc přišla až po 96 hodinách, kdy ženy zachránili hasiči.

Čínská média si incidentu všimla, až když byly obě propuštěny z nemocnice ve městě Si-an poté, co se zotavily. Jak vyšlo najevo, ženy nebojovaly jenom s nedostatkem tekutin, ale zároveň s absencí čerstvého vzduchu.

Docházel jim i vzduch

Matka stála na dceřiných ramenou a pěstí rozbila světlo nad hlavou. Poté vytáhla železný drát z žárovky a použila ho k tomu, aby vytvořila mezeru mezi výtahovými dveřmi. Pak se střídaly v dýchání čerstvého vzduchu,“ vysvětlila ošetřující lékařka Yin pro Peer Video.

porgy1 ( 21. července 2020 23:07 )

Nechápu,to vtom čtyřpatrovým domě bydlely jen ony dvě ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání