Svatba Moniky Štikové, která díky účinkování v reality show Štiky dospěla k závěru, že je celebritou, a jejího o čtvrt století mladšího partnera Petra Biniase proběhla ve velkém stylu. Nejprve obřad na Staroměstské radnici, poté oslava na Petříně a první novomanželskou noc si dopřáli v hotelu na Malé Straně, jenom kousek od Pražského hradu a Karlova mostu. Nebyli však sami – na všech fotografiích, které nevěsta pořídila, s ní byl kromě novopečeného manžela také pejsek, fenka Amálka, kterou si paní Binias pořídila po smrti milované Angelicy.

Pejsek je podle slov Moniky „závislák“ na paničce, a tak neexistovalo, že by šel, byť jen na jednu jedinou noc, za dveře, anebo třeba k rodičům na hlídání. „Tlumič vášní to není. Je to génius a v tu pravou chvíli se odebrala pod postel,“ svěřila se pro Super.cz šťastná „mamma Štiková“, která po sňatku přijala manželovo příjmení, i když v nepřechýlené formě. Přece jenom se svým mladičkým manželem žije v Německu, kde se mladík věnuje hokeji v jednom z méně známých hokejových klubů.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na „Staromáku"

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na „Staromáku" Lukáš Červený

Zároveň zopakovala, že by si společně rádi pořídili miminko – zda na něj však „zadělali“ během svatební noci, to ovšem prozatím netuší. „Třeba ano, bylo by to moc krásný. Ale vše je osud a necháme to na Bohu,“ nechala se slyšet Monika. Potomky má ze svého předchozího manželství s podnikatelem Michalem (49) přitom dva, se svými dvěma dcerami Ornellou (27), již několik let Koktovou, a Charlotte (23 - prakticky stejně starou jako její stávající partner), se nestýká. Od chvíle, kdy se s Ornellou do krve pohádaly ve studiu Blesku, nejsou v kontaktu. A ani jednu z dívek prý maminčina druhá svatba nezajímá.

„Mé dcery na svatbu nikdo nezval. Ať tedy netvrdí, že je to nezajímá. To ony nezajímají mě. Neumím si představit, že bych dělala někomu, kdo o mě nemá žádný zájem, takové věci,“ durdila se ve vyjádření pro Extra.cz novopečená vdaná paní, kterou nyní čeká pohádková svatební cesta. Kam ovšem šťastní novomanželé a jejich psík budou cestovat, to si nechávají zatím pro sebe. Na všetečné dotazy na sociálních sítích odpovídala Monika zatím vždy jen lakonickým: „to bude překvápko“.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
92 fotografií