Její rodiče jsou úspěšní sportovci, není pochyb, že i ona bude mít k tomuto světu blízko! Přestože maličká Leontýna teprve leze, rodiče ji už berou na místa, která jsou jejich srdci blízká. Na to, aby se vypravila na led, který je tak blízký jejímu tatínkovi, hokejovému útočníkovi Tomáši Plekancovi (37), je ještě opravdu příliš malá, ale „osahat“ si antuku, na níž její maminka vždy excelovala, už jistě může.

Právě Lucie Šafářová sdílela na svém instagramovém účtu půvabný snímek svého dítěte s popiskem „zatím po kurtě jen lezu, ale líbí se mi to“. Leontýnka je na něm sice zády ke kameře a s ručkou v pusince zaujatě sleduje tenisový míček jenom kousek od ní, na první pohled je však vidět, že dívenka roste jako z vody. Z miminka, co se v maminčině náručí málem ztrácelo, je už skoro velká slečna! A rozhodně je hvězdou kurtů, protože takovou malou princezničku tam jistě nemívají moc často.

VIDEO: SPORTOVCI NA SÍTÍCH: Šafářová jezdí s kočárkem, Bartošák maká na stavbě

Video
Video se připravuje ...

SPORTOVCI NA SÍTÍCH: Šafářová jezdí s kočárkem, Bartošák maká na stavbě. iSport TV

„To jsou krásné a správné začátky,“ dojímaly se u fotky Luciiny fanynky. Během pár hodin se mohla povedená momentka pochlubit více než čtyřmi a půl tisíci „lajků“. Srdíčkem a smajlíkem, co pláče dojetím, ji ocenila i tenistka Bethanie Matteková-Sandsová (35), světová jednička ve čtyřhře z roku 2017. Až čas ale definitivně ukáže, zda holčička v růžové mikince podědila pohybové nadání a rovněž z ní jednoho dne také vyroste talentovaná sportovkyně… anebo se vydá na docela odlišnou životní dráhu. 

Ostatně i Plekancovi synové Adam (5) a Matyáš (8), kteří pocházejí z jeho manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (40), se věnují celé řadě sportovních koníčků... a stejně jako jejich slavná maminka se objevují také ve filmech. S Vondráčkovou si zahráli například v romantické vánoční komedii Dokonalý polibek, která však jak u kritiků, tak i u diváků propadla.

VIDEO: Těhotná Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií