Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak se stát femme fatale a královnou ložnice? Vyzkoušely jsme kurz burlesky

23. července 2020 | 06:00

Se ztrátou sebevědomí se potýká nespočet žen. I ty, do kterých byste to jen stěží řekli. Bojíte se oslovit muže, necítíte se při flirtování či se stydíte za své tělo, přitom naprosto neoprávněně? Kde jinde nalézt své ztracené sebevědomí než v místnosti, kde je sex-appeal přímo hmatatelný, v čele s lektorkou – burleskní tanečnicí! Narušte svou komfortní zónu a odhoďte stud, který je jen ve vaší hlavě! Vyzkoušely jsme si to na vlastní kůži.

Burleska. Na první dojem – bez povědomí o tomto divadelním žánru – se leckomu může zdát, že se jedná o prvoplánové svlékání, které by snad mohlo být pohoršující. Za mylným dojmem se ukrývají tvrdá dřina, humorné představení, dechberoucí taneční vystoupení, prvotřídní kostýmy, ale především bourání pomyslných mantinelů krásy a oslava ženského těla. A právě oslava ženského těla úzce souvisí s naším sebevědomím, které nám, ženám, tolik chybí. I těm, do kterých byste to řekli jen stěží. 

Jak jste na tom vy se svým sebevědomím? Že si nevěříte při navazování kontaktu s mužem, nejste spokojená se svým tělem nebo hledáte svůj ztracený či nikdy nenalezený sex-appeal? V burleskním kurzu pro začátečníky s lektorkou Miss Cool Cat, burleskní tanečnicí, jež dělá nejlepší jméno tomuto žánru, své ztracené sebevědomí znovu najdete, a to už po pár lekcích. Připravte se ale na to, že tato desetitýdenní cesta poněkud naruší vaši komfortní zónu…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Žaneta Podlahová