Soudní proces započatý v roce 2015 dospěl po pěti letech k hořkému závěru – Bar a Zipi Rafaeli si odpykají trest za krácení daní a nepřiznání 2,5 milionů dolarů (57 mil. Kč) z výdělku 10 milionů dolarů (230 mil. Kč) z let 2009-2012. Supermodelce soud vyměřil 9 měsíců veřejně prospěšných prací, její matka skončila podstatně hůř – ve vězení si odsedí 16 měsíců. Každá bude muset zaplatit pokutu ve výši 750 tisíc dolarů a vrátit peníze, jež náleží státu.

Podle Bar Refaeli šlo o obrovské a nešťastné nedorozumění. Daňové úniky, jichž se s matkou dopustily, proběhly v letech, kdy Bar žila ve Spojených státech a chodila s hollywoodským hřebcem Leonardem DiCapriem (45).

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Izraelský zákon stanovuje, že se placení daně týká každého, kdo v Izraeli pobývá většinu kalendářního roku, ale protože se tam Refaeli podle vlastních slov většinu času nepohybovala, domnívala se, že daně ze zahraničních příjmů platit nemusí.

Během tohoto období tak ze svých milionových výdělků, jež jí plynou jak z práce modelky, tak četných podnikatelských činností, neukrojila státu ani cent. Prokuratura však její vysvětlení neakceptovala. Jelikož s DiCapriem nežila v rodinném vztahu, byla nadále pokládána za rezidentku Izraele a daně platit musela. Láska k herci z Titanicu tak modelku přišla velmi draho.

VIDEO: Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video
Video se připravuje ...

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií