Osm let ticho po pěšině, a teď najednou... „Rozvod řešíme a dáváme tomu prostor, aby vše proběhlo v klidu. Je to teď v řešení a už to rozsekneme,“ potvrdil Blesku Geňa, který až do současnosti necítil potřebu se s Lindou rozvést. A to i přes to, že dávno mají oba nové partnery.

VIDEO: Richard Genzer shání peníze! Rozhodně nejde o malou částku... 

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer shání peníze! Rozhodně nejde o malou částku... Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vem si děti

„Jsme poměrně dlouho od sebe a vše je v klidu, majetek máme dořešený. Děti máme velké a je to teď jen o tom dojít na soud a podepsat to,“ řekl člen Partičky a bývalý tanečník skupiny UNO, který tím dal jasně najevo, že během pár týdnů z něj bude rozvedený muž.

Bude svatba?

Proč k tak zásadnímu životnímu dospěl právě teď? „Plánuji žádost o ruku, tak jsem napnutý, jestli Pavla řekne ano,“ svěřil Blesku Richard.

Vzorné střídání

Jeho stále ještě manželka a hlasová koučka Tváře se už dříve vyjádřila, že rozvod nechá na něm. Po osmi letech mají ideální vztahy. „Jsou maminky, které tatínkům nepůjčují děti. My to máme naopak, voláme si s tím, ať už si je ten druhý vezme,“ dodal s humorem sobě vlastním Genzer, který má s Finkovou dceru Viktorii (19) a syna Matyáše (11).

Chybí mu práce...

Genzer se také moc těší do práce. Chybí mu nejen z finančních důvodů. „Naposledy jsem byl v práci třetího března a netušil jsem, že to někdy řeknu, ale moc se do ní těším. Nejvíc na kluky z Partičky, až zase vyjedeme,“ tvrdí.

VIDEO: Ironická Finková: Takhle naložila nové snoubence Richarda Genzera

Video
Video se připravuje ...

Ironická Finková: Takhle naložila nové snoubence Richarda Genzera Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií