Někdejší moderátorka show Máma nad věcí Agáta Hanychová, která se během probíhajícího rozvodu s Jakubem Prachařem opět vrátila ke svému dívčímu příjmení, patří bezesporu k ženám, co mají zálibu v tetování. Na těle jich má rovnou několik, například velkou abstraktní malbu na rameni, která zakrývala původní nápis „In God i Trust“ s kýčovitými andělskými křidélky. Malé písmenko, gramaticky nesprávně, totiž budilo rozpaky.

Nyní se rozhodla ozdobit si místo poněkud netypické – dlaň. A ne poprvé. Na levou ruku si nechala jehlou nakreslit srdíčka a usměvavé emotikony už loni v květnu, ovšem dlaň ruky je místo na tetování poněkud zrádné, inkoust tam nedrží a často dojde k vypadání barvy. Proto se rozhodla malůvku obnovit, přibylo srdíček a veselých smajlíků – i tajemných čárek na jednom z prstů. Těch má na levém prsteníčku rovnou šest, v různých barvách, od modré přes žlutou až po červenou.

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná Markéta Reinischová

„Vůbec to nebolí… ne, ty vole, au,“ stěžovala si tmavovlasá kráska během práce tatéra, jenom krátce poté, co se na dva dny vzdala dětí - zatímco Kryšpín (8) zamířil na tábor, dcera Mia (2), pocházející z jejího neúspěšného manželství s výše zmiňovaným Prachařem, jela za tatínkem. Není pochyb o tom, že takové tetování musí být velice nepříjemné, přece jenom dlaň je místo velice citlivé... nicméně jak se říká, pro krásu se musí trpět, že?

„Píšete mi, jakej má význam to moje tetování. Tak to je význam jenom pro mě, a ty čárky, to je samozřejmě počet partnerů, který jsem za svůj život měla,“ prohlásila pak Agáta v instastories. Zda to byla nadsázka, nebo ne, to se lze jenom domnívat. K jejím partnerům totiž v minulosti patřili například zpěvák Sámer Issa (34), fotbalista Miroslav Dopita (36), s nímž má syna, nebo třeba realitní makléř Zdeněk Turek (36)... Ale jistě by se jich napočítalo daleko více.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií