Jakkoliv byl příchod na červený koberec noblesní a umírněný, po projekci byly zábrany tytam. Hlavní představitelé ústřední dvojice Olgy a Václava, herci Aňa Geislerová (44) a Viktor Dvořák (40), si mohli oddechnout – film všechny nadchnul. Geislerová se krátce po premiéře, viditelně vyčerpaná a kdo ví, zda tomu nenapomohly boty na podpatcích, na kterých musela celý večer stát, znaveně usadila na schody a pokukovala po ostatních hostech.

VIDEO: Michael Žantovský – Jak Amerika tleskala Československu

Podobně unavená byla zřejmě i Dagmar Havlová. Film viděla už podruhé, poprvé jí ho režisér pustil před půl rokem, bez finálních úprav. Dlouhá premiéra a velké množství lidí na jednom místě, což po tolika měsících nuceného dvoumetrového odstupu bylo nezvyklé, dokážou člověka znavit. Po skončení premiéry jí ze schodů musela pomoct asistentka a poté i kameraman. Na následnou afterparty ale dostatek energie ještě měla.

VIDEO: Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna

Video
Video se připravuje ...

Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna Bontonfilm

Kdo si premiéru užil naplno, byl režisér a komik Jakub Kohák. Na červeném koberci se objevil vedle své půvabné manželky Barbory a po jejím boku byl až do noci. Euforický pár si dokonce „zašpásoval“ v páternosteru – Kohák manželku přitiskl k výtahu a obsypal ji polibky. Barbora jen valila oči, jak bezostyšně to Jakub rozjíždí na veřejnosti a přímo před objektivy fotoaparátu.

VIDEO: Boj za pravdu nebyl nikdy krásnější: Báru Seidlovou obdivují ve filmu Havel Hofmann, Bartoška i Dvořák

Video
Video se připravuje ...

Boj za pravdu nebyl nikdy krásnější: Báru Seidlovou obdivují ve filmu Havel Hofmann, Bartoška i Dvořák Bontonfilm

Fotogalerie
71 fotografií

Přečtěte si recenzi filmu Havel >>>