Yvetta nikdy neztrácí humor a na všem hledá něco pozitivního. Operaci zlomené kosti u kyčle v pražské vojenské nemocnici už má za sebou, nyní rehabilituje na Slapech. Nechala se dokonce zvěčnit při cvičení v bazénu. „To jsem já a tým v přípravě na olympijské hry 2021,“ vtipkovala Simonová.

O jejím elánu svědčí i fakt, že stále myslí na vzhled a módu.  „Do toho bazénu jsem potřebovala plavky. Syn Tomáš napřed koupil takové stařecké, tak je musel vyměnit za jiné. Ty byly docela hezké, ale na jinou postavu, než mám já. Teprve třetí se daly nosit. To víte, chlap!“ popisovala pro Aha! zpěvačka.

VIDEO: Yvetta Simonová: Pouštím si vzkaz, který mi Gott nahrál, a je mi smutno

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Yvetta Simonová: Pouštím si vzkaz, který mi Gott nahrál, a je mi smutno Petr Macek, Aleš Brunclík

Té už se pobyt v rehabilitačním ústavu pomalu chýlí ke konci. „Občas zapomenu berle a vyrazím bez nich, pak se pro ně vracím. Po pokoji chodím úplně bez opory, i na balkon,“ raduje se legendární interpretka písně Děti z Pirea.

Na Slapech se tak rozhodně nenudila a navíc jí udělala radost i návštěva kolegy. „Přijel sem za mnou Pepík Zíma. Už měl vystoupení po koronaviru, byl moc spokojený. Věřím, že se taky dočkám. Víte, přízeň publika vás neuvěřitelně nabije energií. Už to moc potřebuju,“ dodala Simonová, která se už radila s doktorem a ráda by uspořádala koncert po vynucené pauze už v srpnu či září.

VIDEO: Yvetta Simonová: Chci vyretušovat své fotografie!

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Simonová: Chci vyretušovat své fotografie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií