Když byl Rodrigo Alves jakousi verzí lidského Kena, patrně nikdo netušil, že jeho transformace může zajít ještě někam dál. On ale dokázal nemožné a v posledních měsících prochází radikální proměnou v ženu. Jeho/její křivky však mají k „normálu“ opravdu na míle daleko.

To všem Jessica, jak se teď Rodrigo v ženské verzi jmenuje, dokázala, když po čtrnáctidenní karanténě strávené v Londýně, po návratu z jedné z dalších plastických operací v Brazílii, vylezla znovu mezi lidi. A nebyla by to ona, kdyby svým zjevem nepoutala nevídanou pozornost. Tentokrát hranici bizarnosti posunula díky tělovému přiléhavému outfitu, pod kterým by sice spodní prádlo vypadalo opravdu nevkusně, ale nutno si přiznat, že i bez něj je to vskutku hororový pohled!

Obrovská silikonová ňadra s nesouměrnou levou bradavkou a zvláštně tvarované boky, kolem kterých má Jessica nepřirozeně hrbolatou kůži táhnoucí se i po celých nohou a připomínající masivní krátery celulitidy, budí opravdu velké rozpaky. Nedávno se ale nechala slyšet, že ji čekají poslední dvě až tři operace a pak už se procedur, které z ní za ta léta udělaly někoho úplně jiného, nadobro vzdá a usadí se. „Ráda bych měla dítě. Představuju si, že se starám o své miminko a po boku je mi někdo, kdo mě miluje a přijímá mě takovou, jaká jsem,“ šokovala svými plány bizarní živá Barbie.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
84 fotografií