Celá událost se stala ve chvíli, kdy bývalá první dáma ze slavného sálu v centru Prahy odcházela. Nebýt toho, že měla na dosah zábradlí, škobrtnutí na schodišti by se jí vymstilo. Ze schodů pak raději bývalé první dámě pomohl kameraman.

To bývalý prezident měl karambol v Lucerně v roce 2011, kdy stoupal po schůdkách na pódium během premiéry svého filmového režijního debutu Odcházení. V té době už byl ale velmi vážně nemocný a pár měsíců poté zemřel. Přitom v Lucerně by Havlovi měli znát každý centimetr, je to přece jejich domovská půda, celý palác přece spadá do majetku rodiny Havlových a má jej v péči Havlova švagrová.

VIDEO: Boj za pravdu nebyl nikdy krásnější: Báru Seidlovou obdivují ve filmu Havel Hofmann, Bartoška i Dvořák

Video
Video se připravuje ...

Boj za pravdu nebyl nikdy krásnější: Báru Seidlovou obdivují ve filmu Havel Hofmann, Bartoška i Dvořák Bontonfilm

Někdejší první dáma má na schody vůbec smůlu. Před lety se kvůli nim dokonce zranila během představení Chvíle pravdy v Divadle na Vinohradech. „Když jsem padala ze schodů vinohradského jeviště, kryla jsem si instinktivně hlavu. Dokončila jsem první půlku a po ovázání chodidla lékařkou, která měla v hledišti službu, jsem odehrála i celou druhou polovinu představení,“ vzpomínala herečka už dříve v rozhovoru pro Novinky. Po představení si sedla do auta a sama se dopravila na pohotovost.

VIDEO: Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna

Video
Video se připravuje ...

Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna Bontonfilm

Tam jí kromě různých pohmožděnin, natažených vazů, výronů a zhmoždění v kloubu a v chodidle našli i čtyři zlomeniny! Týdny trpěla ukrutnými bolestmi a pohybovala se na vozíku anebo o berlích.

Letos na jaře měla pak Havlová problémy i na večírku po předávání Českých lvů. Udělalo se jí špatně z horka a skácela se k zemi. „Byl vydýchaný vzduch. Taková malá smrt...“ komentovala to na instagramu.

VIDEO: Kubišová nazpívala novou Modlitbu pro Martu: Speciálně pro film Havel

Video
Video se připravuje ...

Kubišová nazpívala novou Modlitbu pro Martu: Speciálně pro film Havel Bontonfilm

Fotogalerie
67 fotografií