Jmenuje se Nathan Levi, je mu 32 let a pracuje ve výzkumu leteckého inženýrství. Podle blízkých se vdova po „Hefovi“, jak si Hugh nechal říkat, se svým o dva roky mladším kolouškem seznámila před pěti měsíci a od té doby to spolu táhnou. A vztah myslí opravdu vážně.

Na fotografiích z Mexika, respektive z pláže pětihvězdičkového resortu na pobřeží Punta de Mita, byl zamilovaný pár zachycen při dovádění v moři, vášnivých polibcích na pláži a romantické večeři za zvuků živé hudby.

VIDEO: Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video
Video se připravuje ...

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala? Bára Horáková, Lukáš Červený

„Je inteligentní, pečující a dodává jí pocit bezpečí,“ prozradil serveru Daily Mail zdroj. „Má na něm ráda strašně moc věcí. Je šťastná, jako dlouho nebyla.“ Zdroj dodal, že si ji Levi získal soukromým letem během prvního rande. „Má pilotní průkaz a chce se stát astronautem.“

Crystal Hefnerová, dříve Harrisová, je bývalou Playmate měsíce prosinec za rok 2009. S Hughem začala chodit krátce poté. Pět dní před plánovanou svatbou v červnu 2011 Harrisová zrušila zásnuby, ale nakonec došlo k usmíření a poslední den roku 2012 se vzali. Spolu žili až do Hughovy smrti v roce 2017.

VIDEO: Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video
Video se připravuje ...

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií