Parfémy pro muže by měly sedět k stylu, povaze, charisma, zdůrazňovat pánské silné stránky a splňovat vše, co od ně očekáváte. Dnes nabízíme několik variantů, ze kterých si můžete vybrat ten ideální parfém pro sebe.

Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely

Dřevitá vonná kompozice s fougerovými akcenty se hodí pro každou příležitost. Nadčasová vůně vypráví romantický milostný příběh mladého muže. Harmonická vonná kompozice se otevírá něžnými tóny fialky, jalovce a pikantního růžového pepře. V srdci se ukrývá iris, skořice, levandule a šalvěj. Svůdný závěr obsahuje ambru, semiš, tonkové boby a vanilku.

Franck Boclet Velvet

Elegantní vůně od francouzské značky Franck Boclet skvělé doplní váš kosmetický arzenál. Kořenitá vůně je harmonicky doplněná sladkými akcenty. Na začátku ucítíte citrusové tóny v kombinaci s pomerančem a bergamotem. Srdce obsahuje ovocné tóny fíku, broskve a švestky. Závěrečnou tečkou vůně je její základ, který obsahuje cedr, muškátový oříšek a santalové dřevo.

Autor: makeup.cz

Paco Rabanne Pure XS Night

Smyslná a přitažlivá vůně je určena především pro moderního muže, který svých cílů dosahuje s lehkostí. Orientální parfémované akordy s tóny pikantního zázvoru a sladkého ženšenu ucítíte na začátku. Svůdné srdce vůně obsahuje tóny skořice, kakaa a sladké vanilky, které připomínají teplou arabskou noc. Základ vůně obsahuje myrhu a karamel.

Ralph Lauren Polo Blue

Je to vůně luxusu a elegance, která zdůrazní individualitu svého majitele. Fougerová vonná kompozice připomíná lehký vánek, šumění oceánu a dobrodružství. Na začátku ucítíte ovocné tóny mandarinky, dýně, vodního melounu a čerstvé okurky. V srdci se prolínají tóny bazalky, gerania a šalvěje. Základ vůně tvoří kombinace ambry, semiše a mechu.

David Beckham Instinct

Svůdná vůně od značky David Beckham je symbolem síly a mužnosti. Vůně je určena pro energické muže, kteří si bez pohybu a sportování nedovedou svůj život představit. Na začátku ucítíte svěží tóny bergamotu, grapefruitu a mandarinkových listů. Srdce ukrývá tóny anýzu, kardamomu a pepře. Smyslný základ vůně tvoří bílá ambra, haitský vetiver a pačuli.