I když finalistky díky předtočenému finálovému klání věděly, která vyhraje, tak diváci měli v sále, kde sledovali přenos, jasné favoritky –⁠ dívku číslo 4 Karolínu Kopíncovou a dívku číslo 10 Natálii Kočendovou. A měli správné tipy, protože Karolína se stala Miss Czech Republic 2020 a novou Miss World Czech Republic 2020 a Natálie skončila na třetím místě Miss International Czech Republic 2020. 

Nová královna krásy měří 183 centimetrů, její míry jsou 81-64-92, což v mnohých vyvolává pocit, že je až moc hubená.

„Častokrát mi lidé říkají, že jsem příliš hubená. Když jsem přibrala, ptali se: Co se stalo? Jak to, že jsi přibrala? Časem jsem zjistila, že se nechci řídit tím, co říkají jiní lidé. Mé tělo je můj chrám a starám se o něj tak, abych se v něm JÁ cítila dobře,“ netají se studentka Masarykovy univerzity, na které studuje obor Mediální komunikace a média. 

VIDEO: Budoucí královny krásy. Místo zadečků a dekoltů na mole se předvedly u plotny!

Video
Video se připravuje ...

Budoucí královny krásy. Místo zadečků a dekoltů na mole se předvedly u plotny! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Dlouhonohá kráska během soutěže podstoupila plastickou úpravu nosu, protože nebyla s jeho tvarem spokojená. Po svém vítězství se vrhla do náruče svého přítele a maminky. „Přítele mám již třetím rokem, nebojím se, že by nás měla potkat typická missí nemoc, pokud by to měl někdo zvládnout, tak my dva. Ale stát se může cokoliv, můžeme se na sebe naštvat za rok, za dva, ale třeba taky nikdy...“ tvrdí kráska. 

VIDEO: Taťána Makarenko prozradila detaily finále Miss Czech Republic!

Video
Video se připravuje ...

Taťána Makarenko prozradila detaily finále Miss Czech Republic! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií