Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nevěsta (†39) krátce po svatbě podlehla rakovině: Rodině poslala dojemný vzkaz ze záhrobí

Autor: rc - 
26. července 2020
18:36

Víc jak dva roky bojovala se zákeřnou rakovinou Gemma Sissonová, a když už se zdálo, že rakovinu porazila, nemoc se ozvala znova. Devětatřicetiletá žena, která milovala kulturistiku, nakonec skončila na lůžku v hospici, kde si ještě stačila vzít svou životní lásku. Nemoci bohužel podlehla. Pár hodin po smrti se na jejím účtu na sociální síti facebook objevil šokující vzkaz pro ty nejbližší.

Gemma Sissonová pocházející z anglického Leedsu milovala kulturistiku. S přítelem Rickym Moorem, s nímž žila víc jak 16 let, cestovali po soutěžích konajících se po celém světě. Devětatřicetiletá žena sportovala a žila zdravě, přesto jí v dubnu v roce 2018 byla diagnostikována rakovina.

Gemma začala vyčerpávající léčbu, radioterapii, v naději, že se uzdraví. Po měsících léčby se skutečně zdálo, že se Gemmě podařilo  nad rakovinou zvítězit, ovšem v srpnu roku 2019 se rakovina vrátila a tentokrát napadla páteř. Kulturistka a osobní trenérka podle informací britského deníku Daily Mirror podstoupila desetihodinovou operaci páteře a posléze znovu začala s drastickou léčbou. Ovšem všechno bylo marné.

Začátkem tohoto roku, na její devětatřicáté narozeniny, jí lékaři oznámili, že jí zbývá pár měsíců života. V dubnu se nakonec pohledná blondýnka rozhodla nastoupit do hospice v Leedsu, kde ji každou chvíli navštěvovala její rodina, která jí dokonce uspořádala svatbu s její láskou Rickym.

Manželství trvalo dva měsíce. Ricky vzal naposledy ještě Gemmu na jejich dvouměsíční výročí do restaurace. O čtyři dny později Gemma zemřela v jeho náručí. Jen pár hodin po úmrtí se na jejím účtu na sociální síti objevil příspěvek, který Gema napsala pro svou rodinu.

„Jestliže bylo toto zveřejněno, znamená to, že jsem konečně zemřela po týdnech příliš dlouhého bojování. Ačkoliv budu mít zlomené srdce, že tu nechávám své milované, budu tak ráda, když se zbavím toho, co mi tato hrozná nemoc způsobila. Nemohu dostatečně poděkovat Rickymu, který byl po mém boku po celou dobu a dal mi obrovské množství lásky a podpory během té strašné doby,“ napsala na sociální síť s tím, že bolest a utrpení konečně ustalo a ona našla klid. „Jsem také vděčná za všechnu podporu, kterou jsem získala od všech svých sledujících na sociální síti,“ napsala s tím, že by si každý měl vážit svého života a žít ho naplno.

Jirik-ta ( 26. července 2020 19:59 )

škoda, měla se k světu a tohle

Zobrazit celou diskusi