O pozitivním výsledku testu na virové onemocnění covid-19 promluvil hercův tiskový mluvčí. Gibson prodělal koronavirus už v březnu. „Pan Gibson byl pozitivně testován v březnu a strávil týden v nemocnici,“ prozradil serveru Daily Telegraph.

Mluvčí dodal, že představitele Martina Riggse z kultovní Smrtonosné zbraně doktoři léčili antivirotikem Remdesivir. „Po dobu hospitalizace mu podávali Remdesivir. Poté měl několik negativních testů a pozitivní výsledek na protilátky,“ uzavřel.

Video: Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video
Video se připravuje ...

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 „mega“ Vondráčková Bára Horáková, Lukáš Červený

Proč o diagnóze Gibson nepromluvil dříve, mluvčí neprozradil. Může se  jednat o ochranu soukromí, kvůli níž například tenorista Andrea Bocelli (61) nikomu nesdělil, že se koronavirem nakazila celá jeho rodina včetně něj. Zprávu odtajnil až dva měsíce po svém vyléčení.

Na druhou stranu byly hvězdy, které s fanoušky jednaly na rovinu a informovaly je o nákaze i průběhu. Herec Tom Hanks (64) byl jednou z prvních slavných osobností, kdo nákazu potvrdil fanouškům. Britský princ Charles (71) to rovněž nedržel v tajnosti.

VIDEO: Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video
Video se připravuje ...

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií