Tělo britského umělce a fotografa Fletchera bylo podle německých novin Blick nalezeno ve voze na jím vlastněném pozemku poblíž jezera Rochowsee cca 100 kilometrů od Berlína. Mrtvolu objevili ve tři hodiny ráno. Ještě před sebevraždou měl Saul údajně zavolat dceři a přiznat se k zabití manželky.

Video: Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video
Video se připravuje ...

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 „mega“ Vondráčková. Bára Horáková, Lukáš Červený

Ta svou matku našla v otcově bytě patnáct minut před půlnocí a okamžitě zalarmovala policii. Podle vyšetřování měla třiapadesátiletá žena tělo poseté četnými bodnými ranami. Motiv vraždy je v tuto chvíli neznámý.

Fletcher a Brad Pitt byli dobrými přáteli po mnoho let. Naposled byli spolu viděni v roce 2019 v Benátkách na každoroční mezinárodní výstavě umění Biennale. Fletcher proslul svými temnými kolážemi a vystavoval v galeriích po celém světě.

VIDEO: Leoš Stránský je v Hollywoodu uznávaný a hojně obsazovaný kaskadér. Mezi jeho blízké přátele patří hvězdní Brad Pitt a Angelina Jolieová. Podívejte se na rozhovor s ním. 

VIDEO: Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video
Video se připravuje ...

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií