„První společná dovolená v Jugoslávii,“ pochlubila se Hunčárová na instagramu a ukázala hned několik fotek, na nichž kromě ní figuruje i hnědovlasý sympaťák, její nový partner.

„...A pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty,“ vtipkovala blondýnka po vzoru hlášky z filmových „Básníků“. „Tatínek mi doporučil skvělou diskotéku, kterou zde navštívil v roce 1984. Tati, nenašli jsme ji,“ prozradila dokonce expartnerka tanečníka Jana Ondera (34). 

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder.

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

Po rozchodu s ním se dala dohromady s tehdejším tanečním partnerem ze StarDance, Italem Emanuelem Ridi (46). Před rokem se ale rozešli a ona už si našla náhradu - navíc jednoho z jejich společných přátel.

S partnerem momentálně vyrazili na jachtu a brázdí vody Jadranu. „Zasněná a vyklidněná. Jachta 2020, plujeme spolu na jedný vlně,“ radovala se na sociální síti Lucka a příznivce potěšila i snímkem, na němž vystavuje svou sexy postavu v plavkách. .„Tanec na přídi. Život je krásnej,“ dodala. Tak snad jí ta radost ze života a zamilovanost ještě nějakou chvíli vydrží.

VIDEO: Takhle si užívala luxusu po boku Ridiho.

Fotogalerie
50 fotografií