Stejně jako jejím kolegům i jí koronavirus ze dne na den stopnul příjmy. „Nechci to zlehčovat, ale pro nás, umělce, je to likvidační. Nejsme nikde zaměstnaní a zůstali jsme na svépomoci,“ tvrdí operní pěvkyně Mátlová, co randila také s Jaromírem Soukupem (51).

„Bez publika jsme vyřízení. Umřeme hlady, ne na koronu,“ stýská si Mátlová. A nikterak nezastírá, že se ve stavu koronavirové nouze přihlásila o vládní kompenzační bonus pro osoby samostatně výdělečně činné ve výši 25 tisíc korun.

VIDEO: Janečkova expartnerka Mátlová s dcerou: Producent Čarodějky dostal zásadní úkol!

Video
Video se připravuje ...

Janečkova partnerka Mátlová s dcerou: Producent Čarodějky dostal zásadní úkol! Petr Macek, Aleš Brunclík

„Zaplaťpánbůh za něco!“ potvrdila Blesku finanční injekci v luxusním hotelu Chateau Šanov, kde byla na soustředění Muže roku. Přitom to nejsou ani tři měsíce, co Janeček na rovinu přiznal, že Mátlové dal v minulosti dost peněz, aby zabezpečil ji i jejich dceru.

A nejen to. „Nechal jsem na ni přepsat nový dům v Dominikánské republice. Dnes je v ceně asi 45 milionů korun,“ prozradil muzikálový producent.

Střípky z Muže roku: Prodavačka bot i spálená Gottová

V době koronakrize si řada umělců vydělávala různě. Muzikálová zpěvačka Kateřina Pechová (33), dříve Sedláková, si třeba našla brigádu v obuvi. A má ji doteď. „Prodávám v dětských botičkách, chodím tam jako brigádník, třeba čtyřikrát do týdne. Bylo těžké si to najít. Otevíralo se až od května, takže jsem si na to počkala,“ svěřila Blesku manželka muzikálového Tarzana Petera Pechy (31). „Nájem se sám nezaplatí,“ dodala.

Soustředění Muže roku si nenechala ujít ani Dominika Gottová (47). Jejich společnosti si ale moc neužila – hned druhý večer šla spát mezi prvními, protože se jí vymstil příliš velký dekolt. „Odešla jsem dřív, protože jsem se spálila na sluníčku a byla mi hrozná zima,“ řekla Blesku nejstarší Slavíkova dcera.

Přesto už má mezi dvanácti finalisty svého favorita. „Jde mi spíš o sympatie než o vzhled. Důležité pro mě není, jestli chodí chlap do posilovny. Když někdo hezky vypadá, tak je to fajn, ale musí tam být i něco navíc – charisma, inteligence, humor, společné zájmy... Jsem na rockovější typy a starší, ale jsou i výjimky jako George Clooney,“ popsala otevřeně, kdo by se jí po manželovi Timovi Tolkkim líbil.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií