Na mejdanu po tiskovce televize Prima překvapivě chyběla Eva Josefíková, která v oblíbené Slunečné nahradí těhotnou Veroniku Arichtevu(34) v roli dýdžejky Denisy. Blesk ví proč! Herečka se nemohla zúčastnit ze zdravotních důvodů.

„Bohužel jsem v nemocnici podstoupila nečekaně zákrok,“ odpověděla druhý den Josefíková na dotaz Blesku, proč tam nebyla. „Nejedná se o nic závažného a už je vše v pořádku,“ ujistila po telefonu. Letní párty se z pochopitelných důvodů nezúčastnila ani Arichteva, která je v sedmém měsíci. Jako prvorodička nechce zbytečně riskovat.

Dříve Josefíková zářila v roli lékařky Lucie v Modrém kódu, který ale končí a mění se na Sestřičky Modrý kód. Ačkoliv si tam zahrála doktorku, neduhy se jí ani tak nevyhýbají. A stejné je o i s představitelkou vrchní sestry Mery - Sabinou Laurinovou (48). Ta skončila během nucené koronavirové pauzy sama v rukou lékařů!

VIDEO: Herec a režisér Václav Knop: Slunečná je pro diváky čerstvé sousto

Video
Video se připravuje ...

Herec a režisér Václav Knop: Slunečná je pro diváky čerstvé sousto David Turek, Jan Jedlička

„Na klid, který kvůli přerušení natáčení přišel, reagovalo moje tělo. Najednou se rozsypalo,“ svěřila Blesku herečka. Trápily ji hlavně nesnesitelné bolesti páteře „Na radu našeho seriálového poradce jsem vyhledala lékaře, a ti mi ji dali zase dohromady akupunkturou,“ prozradila Laurinová.

Ta se objeví samozřejmě i v Sestřičkách Modrý kód a navíc se může těšit, že se znovu setká s oblíbeným kolegou Markem Němcem (39) alias lékařem Davidem Hofbauerem. Jeho účinkování si vyprosily divačky i sama Laurinová! David byl totiž dávnou láskou Mery.

V seriálu, jenž bude vysílán od září pod názvem Sestřičky Modrý kód, zůstávají nemocnice Rubava i řada hrdinů, nově se v něm objeví např. Adéla Gondíková (46) či Daniela Kolářová (73).Seriál Sestřičky Modrý kód spojuje romantiku, napětí a vztahová dramata s akčními příběhy z urgentního příjmu. 

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Fotogalerie
100 fotografií