„Děj se odehrává na vysokoškolských kolejích a Naďa hraje takovou fortelnou správkyni budov. Je pro tu roli jako stvořená a jsem nadšen, že ji vzala,“ řekl Aha! scenárista a režisér Zdeněk Zelenka (65) s tím, že Naďa bude v muzikálu jediná herečka, která ze sebe nevydá jediný tón. „Jinak všichni herci zpívají,“ komentuje režisér a vyjmenovává: Martin Dejdar, Jan Čenský.

Děj Lásky nebeské se točí kolem dvou bratrů, z nichž jeden po nehodě získá od Boha svolení, aby se v podobě ducha vrátil na zem a postaral se o svého otce, snoubenku a sourozence, jenž ho jako jediný vidí.

Premiéra se chystá na 28. ledna 2021 v Divadle Broadway a z Floridy se na ni samozřejmě chystá i Olga Matušková (71). „Scénář se mi velmi líbí a kdyby ho mohl číst Waldemar, určitě by se náramně bavil,“ svěřila Aha! Olga s tím, že se moc těší, jak Waldemarovy hity zapěje Vilém Čok, Josef Vojtek anebo už zmínění herci. „O Matuškovi ale nevyprávíme, použil jsem podobný klíč jako u filmových Rebelů,“ upozorňuje Zelenka na společný princip, že staré písně mají působit, jako by vznikly přímo pro nový děj. Z repertoáru slavíka z Madridu na scéně zazní celkem devětadvacet skladeb.

Fotogalerie
75 fotografií