Minulý týden byl pro fanoušky Majka Spirita přelomový. Muzikant se podělil s ne úplně novou informací, že se stane otcem, další den zveřejnil svatební fotky a za dalších 24 hodin prozradil pohlaví potomka – budou mít holčičku. Skoupá na slovo nebyla ani jeho manželka Maria. Ta během společně trávené dovolené u moře využila chvilku času k zodpovězení několika zvídavých dotazů.

Fanoušky například zajímalo, jestli o jiném stavu věděla, když se letos v lednu zasnoubili. „To jsem ještě těhotná nebyla,“ uvedla na pravou míru svůdná brunetka. Rozhodně to však bylo v plánu. Masha také přiznala, že ač vědí pohlaví dítěte, jméno ještě vybrané nemají. Fanoušci pak neměli jasno, v jakém měsíci těhotenství je. Z fotografií se dá usoudit, že se nachází na konci druhého trimestru, což není daleko od pravdy. „Jsem v sedmém měsíci,“ odpověděla a dodala, že přibrala ani ne deset kilogramů.

VIDEO: Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex!

Video
Video se připravuje ...

Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex! Youtube.cz

Velkým tématem byla svatba. Jak ale Masha napsala, žádná ještě neproběhla. „To nebyla svatba. Měli jsme registraci manželství, po které následoval oběd,“ reagovala na romantickou sérii snímků. Doplnila však, že klasickou veselku v kruhu rodinném i přátelském plánují na příští rok.

Některé sledující ale termín „registrace manželství“ zmátl a nepochopili, zda se teda vzali, nebo ne. A tak to paní Dušička musela osvětlit: „Jsme svoji, ale ještě jsme neměli svatbu. Osobně bych byla ráda, kdyby moji přátelé byli na naší svatbě, ale oni žijí po celém světě v zemích, jako jsou Spojené arabské emiráty, Anglie, Itálie, Mexiko atd.“ Masha pokračovala, že důvodem pro odložení svatby na příští rok je také současná situace kolem koronavirové pandemie.

Ukrajinská kráska fanoušky potěšila i fotografií v černých krajkových plavkách a s viditelným těhotenským bříškem. Snímek popsala slovem babymoon, což je přesně toto pohádkové období před narozením dítěte.

VIDEO: Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video
Video se připravuje ...

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií