„Tak a je to venku! Jsem trojnásobný dědek,“ svěřil se na instagramu herec, dabér a komik Petr Rychlý. Sám je otcem tří synů a díky jednomu z nich, Matějovi, má už rovnou dvě vnoučátka. K dcerce Lauře (2) přibyl syn s velice netypickým jménem. A ani to si šťastný dědeček nenechal pro sebe. „Vítáme tě v naší velké rodině, milý malý Alfréde!“ vzkázal totiž nejmladšímu přírůstku do familie a sdílel fotku, na níž si maličký klouček, obklopen četným příbuzenstvem, hoví v náručí hrdého otce.

Chlapeček přišel na svět již 19. července, domů si ho však rodiče z porodnice odvezli až následující víkend. Tehdy se také s krásnou novinkou pochlubili na sociální síti.

Matěj Rychlý není na televizních obrazovkách žádným nováčkem. Dlouhá léta působil jako reportér krimi zpráv na Primě a kromě toho se objevil v roli novináře také v několika epizodách Modrého kódu. V primáckém seriálu z lékařského prostředí si mimochodem zahrál se svým mladším bratrem Ondřejem (27) – ten tam totiž ztvárňuje talentovaného chirurga Prokopa Hlinku. I on je už otcem – tatínkem syna Tobiáše (1,5) se stal v listopadu 2018.

VIDEO: Útok autem! Tohle je žena, která útočila na štáb Primy s Matějem Rychlým!

Video
Video se připravuje ...

Útok autem! Tohle je žena, která útočila na štáb Primy s Matějem Rychlým! FTV Prima

O tom, že se rodina Petra Rychlého rozroste o dalšího člena, se šuškalo už v dubnu letošního roku. V dobách, kdy kvůli pandemii viru covid-19 ustalo veškeré natáčení Ordinace a známý herec neměl, jak se říká, do čeho píchnout, to pro něj prý bylo velkým a příjemným překvapením. Veřejně se k tomu však nikdo nechtěl vyjadřovat. „Tuto informaci vám nepotvrdím a nebudu ji ani komentovat,“ oznámil deníku Aha! nekompromisně Matěj. A vida, dnes už je všechno jinak a z jeho půvabné rusovlasé manželky Anny je už dvojnásobná maminka!

VIDEO: Nečekaný adrenalin v Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého!

Video
Video se připravuje ...

Nečekaný adrenalin v Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého! TV Nova

Fotogalerie
48 fotografií