Přestože letos se na ČT1 s oblíbeným pořadem plným tance a noblesy StarDance počítat nedá, již nyní se pro jeho jedenáctou řadu, jaké se fanoušci veleúspěšné show dočkají až na podzim 2021, sestavuje realizační tým. Oblíbená moderátorská dvojice Tereza Kostková (44) a Marek Eben (62) se s vysokou pravděpodobností před kamerami sice opět objeví, pod jinými se však třese židle. Společně s vyhozeným šéfem zábavy a dramaturgem Janem Potměšilem je prý dost pravděpodobné, že odejde i Jan Onder! Coby externista byl totiž najímán vždy až před jednotlivými řadami, zatímco nyní… ticho po pěšině.

Na Ondera, který vždy působil jako obrovský sympaťák, se prý na vedení hromadily stížnosti od slavných osobností, které ve StarDance tančily. „Nevím, jestli celebrity, ale jedna celebrita si tam byla stěžovat. Dokonce si myslím, že je to ověřená informace, že šlo o jednu celebritu,“ prozradil Expresu.

Kudrnatý tanečník, jenž ve StarDance dovedl k vítězství své partnerky dokonce dvakrát – poprvé to byla herečka Dana Batulková (62) v roce 2008, o dva roky později bývalá atletka Kateřina Baďurová (37), si je dokonce jistý, kdo s ním měl problém... Herečka Veronika Khek Kubařová (33) ani youtuber Karel Kovář (23) alias Kovy podle něj neměli důvod chodit žalovat, ale jeden takový nespokojený zákazník by se prý našel. A překvapivě je řeč o rybáři Jakubu Vágnerovi!

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

„Nevím, kdo u pana ředitele byl, ale Jakub Vágner určitě. Kdyby měl nějaký problém, přišel by za mnou a řekl by mi to osobně, to se ale nestalo. Do poslední chvíle se vše zdálo být zalité sluncem a dost v pohodě. Nevím, jaký tam byl problém. Do poslední chvíle jsme se zdravili a já jsem velmi poctivě chodil na jejich tréninky. Nemám pocit, že bych jim ublížil nebo dělal něco špatně,“ krčil rameny Onder s tím, že se o tom s talentovaným rybářem nikdy nebavil.

Vágnerovi prý vadily vulgarity, kterými měl Onder „obšťastňovat“ jeho taneční partnerku Michaelu Novákovou (26). „To se ke mně také dostalo. Ale na place se slovo ‚prdel‘ řekne poměrně často. Myslím si, že jsem slušný a elegantní člověk,“ hájí se Onder.

Přesto má dojem, že by si měl nasypat trochu popela na hlavu. „Vím o jednom takovém incidentu, drobné výměně názoru, kdy máte na nácvik společné choreografie třicet minut a očekáváte, že ti profíci, které jsem vzal do StarDance, nebudou neustále vyrušovat. Ono když je to osmý díl a máte za sebou patnáct tisíc hodin, musíte zakročit. Když pohár trpělivosti přeteče a někdo není schopný respektovat pokyny nadřízeného, člověk může vybouchnout. To se stalo asi i mně,“ přiznává kajícně Onder s tím, že jinak nikdy na nikoho nebyl hrubý nebo snad agresivní.

VIDEO: Pro Batulkovou a Ondera pravidla neplatí? Předběhli zavřenou frontu, u rakve dlouhé minuty

Video
Video se připravuje ...

Pro Batulkovou a Ondera pravidla neplatí? Předběhli zavřenou frontu, u rakve dlouhé minuty. Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

Vzhledem k tomu, že nevěděl, na čem s vedením je, nechal se prý „pozvat na kobereček“ až ke generálnímu řediteli. „Z té schůzky vyplynulo, že spolu žádný problém nemáme. Jestli ale chtějí StarDance dělat beze mě, musím to respektovat. Jestli odcházím, což vám nikdy nikdo neřekne, tak mě to mrzí, protože mám pocit, že jsem tomu věnoval mnoho energie. Je ale logické, že když tam nebude můj šéf, že tam nebudu ani já,“ posteskl si Onder, jenž společně s Batulkovou v říjnu loňského roku pohněval své příznivce. Předběhli totiž frontu na Žofíně, aby se v pozdních hodinách a prakticky „po zavíračce“ dostali k rakvi zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80). Před redaktory Blesku pak společně prchli…

VIDEO: Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem!

Video
Video se připravuje ...

Batulková a Onder: Jak vysvětlili předbíhání fronty na Gotta? Útěkem! Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií