Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka si myslela, že krásná dcera vyspává kocovinu(†20): Ve skutečnosti umírala na předávkování!

Autor: shp - 
29. července 2020
20:09

Byla mladá, krásná a předávkovaná. Když ji spatřila její máma, myslela si prostě, že přebrala a potřebuje se vyspat. Opak byl pravdou. Shannon Hewat (20) z anglického Lincolnu se předávkovala a potřebovala zdravotní pomoc. Jenže ta přišla až příliš pozdě.

Shannonina matka Lorna zavolala ambulanci, až když si uvědomila, že její dcera umírá. To už bylo pozdě. Mladá žena se předávkovala drogami, informoval Lincolnshire Live. Poté upadla do kómatu a probrat ji se z něj se nepodařilo ani přivolaným zdravotníkům.

Myslíme si, že se předávkovala v pondělí,“ prozradila máma Lorna portálu Daily Mirror. „Byla pryč celý víkend a myslela jsem si, že má špatnou kocovinu, a proto je jí špatně,“ dodala s tím, že se jí snažila povzbudit snídání v podobě sušeného toastu, sušenek a čiré vody. Jenže to nestačilo.

Zachránit se ji nepodařilo

Pak si uvědomila, že je zle a své dceři přivolala záchranku. To už ale bylo pozdě. Dívka upadla do kómatu a později zemřela v nemocnici v Birminghamu. Maminka je z toho zdrcená. „Měli jsme nepopsatelné pouto,“ vysvětila. Nyní zpytuje svědomí a připravuje pohřeb, o němž si nikdy nemyslela, že se ho zúčastní.

Záhadná smrt krásné školačky (†17): Zastřelila se sama, nebo byla zavražděna?

sorgedoktor ( 30. července 2020 13:28 )

Diskutujici maji dost zajimave nazory.Ja uz jsem videl jednoho zesnuleho, co se otravil cichanim CIKULI. Bylo to strasne, ta maminka ani nebyl moc prekvapena

pepen ( 30. července 2020 08:29 )

Zákony a tresty v České republice jsou směšné....díky tomu je u nás HODNĚ FEŤÁKŮ.Je toho čím dál víc ...a přibývá hodně nezletilých !!!!

msml20 ( 30. července 2020 08:16 )

.Nic se s tím nedělá, dealeři jsou hyeny, tresty by měli dostávat jako třeba v Číně. Shromáždit je na náměstí a jednoho po druhém zastřelit.

prudentiacz ( 29. července 2020 23:17 )

Krásná, taky dost hloupá a nakonec podle šatů i chudá. Docela vražedná kombinace, jak vidět.

Zobrazit celou diskusi