Biografie o vévodech ze Sussexu autorů Omida Scobieho a Carolyn Durandové ještě není na pultech a už stihla rozvířit světové vody a rozpálit britskou monarchii do běla. Úryvky z různých kapitol se dostaly i k otci Meghan, Thomasi Markleovi, který doteď svou dceru a veškerá její rozhodnutí bránil a doufal, že mu jednou odpustí. Pro její chování v poslední době už ale nenachází vlídného slova.

„Na kňourání a stěžování si na všechno si vybrali tu nejhorší možnou dobu. Lidé po celém světě trpí kvůli pandemii koronaviru,“ vyjádřil se ze svého domu v Mexiku britskému The Sun. „Miluji svou dceru, ale nelíbí se mi, co se z ní stalo.“

VIDEO: Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové.

Video
Video se připravuje ...

Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové. Blesk TV

Kniha řeší jejich kdysi pevný rodinný vztah, a co předcházelo smutnému rozpadu. Jedna pasáž například tvrdí, že Meghan a Harry odmítli nápad na pomoc jejímu otci ve chvíli, kdy to potřeboval. „Skutečnost, že sami monarchové navrhli Meghan a Harrymu, že mi mohou pomoct, a oni to odmítli, považuji za neuvěřitelnou novinku,“ netajil zhrzený otec svůj šok.

Scobie s Durandovou nezapomněli do svého díla zapojit ani známý fakt, že Meghan den před svou svatbou otci poslala tucet zpráv, v nichž ho přemlouvá k účasti, a že s ním od té doby nepromluvila.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší

 

Fotogalerie
81 fotografií