Posledním „vylepšením,“ které si dopřála, je roztažené ucho pro obří náušnici s průměrem 32 milimetrů. „Inspirace pro uši,“ okomentovala fotku šperku. Přitom to není tak dávno, co tvrdila, že už s úpravami svého těla nadobro skončila. Stalo se tak loni v listopadu poté, co si nechala potetovat oční bulvy a na tři týdny oslepla.

Video
Video se připravuje ...

Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla. Instagram

Nedokážu ani popsat, jaký pocit to byl. Nejlépe, jak to umím k něčemu přirovnat, je... Když mé oko bylo penetrováno inkoustem, cítila jsem se, jako by tatér vzal 10 skleněných střepů a rozetřel je v mém oku,“ řekla Amber Barcroft TV. „To se stalo čtyřikrát v jednom oku. Bylo to pořádně brutální. Naneštěstí šel můj tatér příliš hluboko do bulvy,“ dodala.

Když je tetování oka provedeno správně, neměli byste vůbec oslepnout. Oslepla jsem na tři týdny. Bylo to opravdu brutální. Už neplánuji žádné další takto extrémní tělesné modifikace. Takže žádné další rozříznutí jazyku ani tetování očí,“ vysvětlila extravagantní Australanka. Její záliba pro tetování se projevila už v šestnácti letech.

Chci mít potetované celé tělo,“ tvrdila tehdy. „Když koukám na fotky před a po, vypadala jsem tak obyčejně. Naprosto nenávidím, jak jsem tehdy vypadala. Nebyla jsem to já. Byla jsem nudná,“ řekla Daily Mail Australia. Žádného svého tetování ani tělesné modifikace prý nelituje. Z jejího vyprávění o tetování očí to tak ale nevypadá.

Co vše na sobě Amber změnila

·  Rozříznutí jazyku

·  Špičaté implantáty v uších

·  Piercingy a mikrodermály na čele, hrudníku, rtech, tvářích, zápěstí a rukách

·  Roztažené ušní lalůčky

·  Zvětšení poprsí

·  Výplně tváří a rtů

·  600 tetování včetně těch v očích, na obočí, na rtech, krku, hrudníku, rukou, na obličeji a pozadí...

·  Implantát na zvednutí pozadí

VIDEO: Co s tetování, když vám začne vadit? Podívejte se, jak se dá překrýt nechtěný obrázek. 

Fotogalerie
128 fotografií