„Včera jsem přiznala v rozhovoru pro rozhlas, že jsem zasnoubená,“ překvapila na facebooku Kuklová své fanoušky. „Je to už docela dlouho, ale domluvili jsme se, že žádné do roka a do dne, prostě jak to vyplyne,“ pokračovala herečka a popsala, jak k tomu došlo. O žádnou romantickou scénu jako z filmu se nejednalo, přítel ji zastihl v tu nejzvláštnější chvíli.

„Byla jsem ve starém vytahaném triku, rozcuchaná a nenamalovaná. Poklekl. Otevřel krabičku s prstýnkem a začal se vyznávat ze svých citů. Opěvoval mě. Nádherně. Mlčela jsem. A tak pokračoval. V duchu však přemýšlel, proč se jen usmívám a mlčím, že už ho dost bolí kolena. Nevzdával se, i když se mu v obličeji mísily pocity nervozity, bolesti a nepochopení. Stále jsem mlčela. Zmlknul taky. Nastalo ticho, kdy jsme na sebe oba nechápavě koukali. Hlesla jsem: ‚A nechceš se mě na něco zeptat?' ‚A jó!' “

VIDEO: Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

S přítelem se představitelka princezny Jasněnky krátce poté, co jí diagnostikovali rakovinu prsu a podstoupila dvojitou mastektomii, rozešla. „Nechtěla jsem ho zatahovat do svých problémů a myslela jsem si, že ho tím ochráním,“ přiznala pro Aha! Kuklová. Wittner se ale nevzdal, a tak mu dala druhou šanci.

O zásnubách se spekulovalo dlouho. Před měsícem na dotaz, zda přítelkyni požádal o ruku, Pepa odpověděl: „O tom já nesmím mluvit.“ Kuklová ho doplnila obdobnou reakcí.

VIDEO: Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové

Video
Video se připravuje ...

Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií