Jessica, jež se donedávna jmenovala Rodrigo Alves a v pasu figurovala jako muž, tvrdí, že se co nevidět podrobí poslednímu velkému zákroku a plastickému zkrášlování dá navěky vale. Jejím plánem je stát se ženou se vším všudy, což znamená přetrpět ještě několik operací genitálií.

Než nastane onen den D, pokračuje s menšími úpravami svého vzhledu. Před pár dny se vypravila do luxusního obchodního domu Harrods u Hyde Parku pro nové vlasy. Jak napsala na sociálních sítích, ty „staré“ vyměnila za „čerstvé“. A pak se promenádovala v ulicích a za zvuků závěrek pohazovala vlasy ze strany na stranu. Na odiv dávala fotografům i své křivky, jimž vévodil zvětšený zadek, poskakující dekolt a něco na způsob vosího pasu. Možná včelí.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Alvesová dříve prozradila, že jejím velkým snem je stát se matkou, k tomu jí údajně napomůže kýžená změna pohlaví. „Ráda bych měla dítě. Představuju si, že se starám o své miminko a po boku je mi někdo, kdo mě miluje a přijímá mě takovou, jaká jsem,“ řekla před několika týdny. 

Fanoušci jí to přejí, zároveň se ale bojí, že by Alvesová opět podlehla zkrášlování a rozvrátila tím rodinu, nejen po stránce finanční; závislost na plastických operacích není žádný mýtus a Jessica jich má za sebou tolik, že propadnutí starému zlozvyku je u ní velmi pravděpodobné. Nedokonalosti se totiž najdou vždycky.

VIDEO: Jak je na tom umělý „Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý „Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií