Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drogy prý prodával i dětem: Mladík (23) měl navíc dvě holčičky (11 a 13) znásilnit!

Německá policie (ilustrační foto).
Německá policie (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: yks - 
30. července 2020
14:36

Německá veřejnost je na nohou kvůli případu 23letého údajného drogového dealera Zubyra S. z Dortmundu. Ten podle tamních médií v červnu znásilnil 11letou holčičku. Z vazby byl propuštěn a v pátek údajně zaútočil znovu. Tentokrát mělo být jeho obětí teprve 13leté děvče!

Šokující případ otřásá Německem. Teprve 23letý afghánský migrant Zubyr S. se měl dopustit sexuálního násilí na dětech, kterým prý rovněž prodával drogy! Druhý delikt měl navíc spáchat poté, co byl po několika dnech propuštěn z vazby. Na případ upozornil server Novinky s odvoláním na německý portál ruhr24.de, informuje o něm ale i řada dalších německých médií.

K prvnímu útoku mělo dojít proti jedenáctileté holčičce 20. června. Muž byl zadržen a umístěn do vazby. Tam ale strávil jen dva týdny. Poté byl propuštěn. „Tehdy nehrozilo nebezpečí recidivy ani útěku,“ vysvětlil to Börge Klepping z kanceláře dortmundského veřejného žalobce.

Muž má totiž v Německu schválený pobyt a za sexuální násilí dosud nebyl stíhán. Na rozdíl od drogových deliktů. Má se totiž jednat o dealera, který prý neváhal nebezpečné substance prodávat ani dětem.

Jeho rajón se údajně nacházel nedaleko dětského hřiště. Právě z něj měl v pátek do nedalekého domu vylákat 13letou dívku, kterou pak rovněž znásilnil. Byl zadržen a znovu putoval do vazby. Je stíhán pro pohlavní zneužití a znásilnění.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání