Nešťastný přešlap se může povést i budoucímu králi Anglie. V rozhovoru pro BBC Radio Five se princ William rozpovídal o svých začátcích s vévodkyní z Cambridge Kate Middletonovou a prozradil trapas, který mu manželka velice ráda připomíná jako moment, kdy se ocitla na vážkách, jestli je to ten pravý.

„Když jsem se jí dvořil, pořídil jsem jí dalekohled. Ano, dalekohled. Dodnes mi to předhazuje a nenechá mě na to zapomenout,“ zasmál se princ. Na výběr měl přitom mnohem romantičtější dary – květiny, bonbony, plyšového méďu, ale William je praktický a koupil jí předmět denní potřeby.

Video: Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů.

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Byl to moc pěkný dalekohled a sám sebe jsem přesvědčoval, že to je skvělý nápad. Řekl jsem jí ‚Podívej, jak daleko dohlédneš,‘ a ona na mě zírala a nechápala. Nedopadlo to dobře. Dodnes nechápu, proč zrovna dalekohled,“ přiznal William.

A není to jediný podobný trapas jejich milostného života. Ten první se odehrál krátce předtím, než se oba poznali. Podle historky chtěl William oslovit Kate, ale byl tak nervózní, že cestou k půvabné brunetce zakopl a ona to viděla. „To je příšerný začátek, budeš si o mně myslet, že jsem naprostý nemotora,“ byla údajně princova první slova k jeho budoucí manželce. Nakonec to ale očividně zabralo a dnes jsou šťastná manželská dvojice a navíc rodiče tří potomků.

VIDEO: Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu.

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý Skopeček: Před smrtí se cítil osamělý. A Nedvěd promluvil o komplikacích při porodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií