Okatá herečka Lenka Zahradnická, která v nekonečném seriálu Ulice ztvárňuje Hedviku, byla nařčena z kariérismu, tedy z bezohledného budování kariéry na úkor svých dvou dětí, holčiček Jasmíny (3) a Jovanky, která přišla na svět počátkem června. „Ano, byla jsem na konci šestinedělí a už jsem točila,“ přiznala na sociální síti bez obalu známá herečka. Reakce, s jakými se setkala, byly různé: „Někdo s tím nesouhlasil, někoho to pobouřilo, někdo to obdivoval…“

Natáčení populárního seriálu se pozastavilo kvůli koronavirové pandemii, s níž se potýkala dokonce i jedna z hereček. Údajně mělo jít o dceru Miroslava Hanuše (57) Elišku, která si prý koronavirové onemocnění „přivezla“ z lyžovačky v Itálii. „Myslím, že lidé si mají pomáhat a vycházet si vstříc. Proto když zazvonil telefon s prosbou dotočit to, co covid zastavil - pochopitelně za určitých podmínek, udělala jsem to,“ vysvětlila Zahradnická.

VIDEO: Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Svého rozhodnutí postavit se tak brzy před kameru nelituje. Naopak. „Zjistila jsem, že si tam neuvěřitelně odpočinu, byť jsem v práci. Nehnala jsem se tam proto, že by mi něco mohlo utéct, někdo by mi mohl sebrat roli nebo by se na mě mohlo zapomenout, ale protože jsem vyslyšela prosbu a mám to tam vážně ráda,“ hájí se herečka, která se do myslí a srdcí televizních diváků zapsala především rolemi zdravotních sestřiček – například v Ordinaci v růžové zahradě 2 anebo v Modrém kódu. V Ulici se však drží zatím nejdéle.

Partnera jí zde hraje Filip Rajmont (42) a jejího nemanželského syna Antonio Šoposki (17), bratr herečky Mariky Šoposké (30) – která je známá jako Bibi v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. „Tyhle kluky mi seslal sám seriálový Bůh, protože s nima prostě nepracujete. S nima se bavíte, smějete, odpočíváte a u toho říkáte nějaký texty....“ libuje si Zahradnická, která své dva potomky nikterak nezanedbává – dokonce je má s sebou i na natáčením place. „Kdykoliv bylo potřeba, byla jsem s nima,“ zdůrazňuje. S hlídáním jí mezitím pomáhá její partner, muzikant Michal Vavro.

VIDEO: Nedochvilné celebrity: Kdo potřebuje hodinky a kdo chodí včas?

Video
Video se připravuje ...

Nedochvilné celebrity: Kdo potřebuje hodinky a kdo chodí včas? Adam Balažovič

Fotogalerie
75 fotografií