Jana Plodková je jednou z postav natáčeného snímku o toulavém psovi Gumpovi, který točí režisér F.A. Brabec (65). Námět vznikl podle úspěšné knihy 'Gump: pes, který naučil lidi žít' autora a scenáristy Filipa Rožka. 

Ve filmu hlavní role hrajou psi a právě z toho měla herečka největší trauma. „Nemám zkušenosti se psy, z velkých psů mám obavy. Vlastně se i bojím. A strach je pouze nezkušenost, takže jsem to musela zkusit překonat.“

„S Gumpem jsem se viděla třikrát. Poprvé nic moc, po druhé už jsem si lehce oddechla a potřetí Gump přišel a lehnul si ke mně. Pejsek, který je vystrašený z lidí. Krása. Ale to bych nezvládla, kdyby Filip nebyl tak vstřícný a kdyby u toho všeho nebyla má blízká přítelkyně Anička, která to se zvířaty umí,“ netají se Jana, která se musela pro roli změnit k nepoznání.

VIDEO: Plodková Lvy vyvedla partnera! Předtím se skrýval na chalupě!

Video
Video se připravuje ...

Plodková Lvy vyvedla partnera! Předtím se skrýval na chalupě! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Mě vždycky baví, jak se představy o postavě různí. Když jsem četla scénář, viděla jsem se duhově, růžový vlasy, barevné tetování. Ale představa výtvarnice a autora byla naopak potemnělá, černá. Když ale černou použiju jako krycí manévr postavy, snaha se schovat, být  nenápadná, přitom čitelná, je černá skvělá volba. Ještě přibyde tetování a Kristýna může do světa,“ prozrazuje Plodková. 

VIDEO: Jana Plodková jako prostitutka: Podívejte, jak se na ní vyřídili maskéři v Bábovkách

Video
Video se připravuje ...

Jana Plodková jako prostitutka: Podívejte, jak se na ní vyřídili maskéři v Bábovkách Kateřina Štichová

Fotogalerie
42 fotografií