Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letuška si našla zvláštní přivýdělek: Přes sociální sítě prodává fotografie svých chodidel!

Autor: rc - 
4. srpna 2020
05:25

Letušku Deej jen na sociální síti TikTok sleduje více než 161 tisíc lidí. Navíc našla způsob, jak si přes sociální sítě vydělat, a to opravdu neobvyklým a poněkud zvláštním způsobem. Fotí svá chodidla a snímky prodává mužům! 

Sociálními sítěmi si přivydělává v dnešní době mnoho lidí. Někteří se zaměřují na módu, líčení a další na cestování, ovšem letuška Deej, která pracuje pro společnost American Airlines, přišla na opravdu neobvyklý způsob, jak si přijít k více penězům. Na sociálních sítích publikuje snímky svých nohou. Ty prodává mužům a obchod jí jde opravdu skvěle. Jen na sociální síti TikTok ji sleduje více než 161 tisíc lidí a na Instagramu 16 tisíc. Prodeji fotografií se věnuje už pět let.

Zpočátku prodávala fotku za pět dolarů  (11 Kč) a balíček šesti fotografií za 25 dolarů (558 Kč). Počet zájemců se pomalu začal rozšiřovat a Deej si tímto způsobem přijde na dobré peníze. Někteří obdivovatelé jí dokonce dávají dárky. „Jakmile na instagramu začnete zveřejňovat své fotky, začnou vás lidi oslovovat. Nemusíte nikoho oslovovat sami,“ uvedla Deej na videu, v němž svým fanouškům prozradila, jak uspět.

„Chtějí se cítit zvláštně. Chtějí soukromou sadu jen pro ně. Vidí, jak sdílíte určitý úhel vašich chodidel. Mají rádi vaše chodidla. Chtějí vás oslovit a získat svou vlastní sadu, díky níž se cítí, jako byste to udělali jen speciálně pro ně,“ vysvětluje, proč mají muži zájem o fotografie jejích nohou s tím, že mnoho z nich rádo zaplatí. „Budou se přímo ptát, protože vědí, že jestliže chtějí něco dostat, musí za to zaplatit,“ uvedla ve videu. „Neposílejte nic – žádné fotografie, obsah, nic – pokud není potvrzena platba,“ nabádá začátečnice zkušená influencerka.

Videa, v nichž Deej radí, jak prodávat své nohy, se stala tak populární, že se rozhodla vydat knihu, v níž vše důkladně popisuje. „Mějte na paměti, že se vaše fotografie nohou neprodají úspěšně hned přes noc a vyžaduje to důkladnou práci. Může to být skvělý přivýdělek, jestliže jste ochotni vynaložit úsilí,“ uzavírá letuška.

Monikay ( 4. srpna 2020 09:57 )

lidé budou jednou fotit i své výkaly a možná už to i dělají, pokud jsou zájemci

nakobyl ( 4. srpna 2020 06:58 )

Chodidel? Nemá správně být rodidel?

Zobrazit celou diskusi