Pavel vzal svou rodinu na vystoupení v rámci soustředění Muže roku, ovšem brzy zjistil, že udržet tam malého synka na uzdě, bude nadlidský úkol. Jakmile ho Maxík viděl s mikrofonem, už nechtěl sedět mámě na klíně a běžel za tatínkem na pódium. Odtamtud nechtěl a zůstal tam i se zpěvačkou Terezou Mátlovou (44).

„Ano, zdá se, že je chytroučkej, ale i temperamentní,“ přiznal pro Aha! Pavel Trávníček, který působí trochu unaveně. „Je ve věku, kdy to dítě si myslí, že svět je tady kvůli němu, a ono je to obráceně, ale to ještě neví. Chce všechno hned a okamžitě. Snažíme se mu splnit to, co si zrovna umane, jako každý rodič,“ vylíčil v hotelu Chateau Šanov, kde se vystoupení konalo. 

Už kvůli tomu, jak je malý rošťák aktivní, o sourozenci Pavel ani jeho choť Monika nechtějí nic slyšet. „Už se mě na to ptalo spoustu lidí, ale je to živý dítko, který se má čile k světu a vydá za tři, takže nám rozhodně stačí. Vidíte to sama, jak je aktivní. Myslím, že při jednom zůstaneme,“ vysvětlovala Monika.

VIDEO: Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci. Lukáš Červený, David Turek, Aleš Brunclík

„Starším rodičům, jako jsem já, nezbývá, než stát opodál a sledovat, jak to dopadne. A věřit, že ho nepotká koronavirus,“ vtipkoval zase představitel pohádkového prince z Popelky Trávníček. Naštěstí ale s manželkou mají k Maxíkovi pomoc.

Nejen babičku s dědou, ale i chůvu. „Teď jsme zase nastoupili do pracovního koloběhu. Funguje bezvadně babička s dědou a máme chůvu, takže to máme vymyšlené,“ radovala se na soustředění Muže roku Trávníčková. „Nechtěla jsem nikoho cizího, máme známou, Pavel se s ní zná léta letoucí, takže to je super,“ dodala s úsměvem.

VIDEO: Pavel Trávníček s manželkou na Fantomovi: Syna "odložili" k babičce.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček s manželkou na Fantomovi: Syna "odložili" k babičce. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií