Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Přiznání žen: Nejezdíme do Chorvatska na pláž, ale za orgiemi a vyhovuje nám to

17. srpna 2023 | 06:00

Milujete poznávat nové země? Cestování je vždy o objevování nového, možná někdy „zakázaného“, jak dokonale vědí naše čtenářky. Ony však jezdí za hranice kvůli touze po divokých sexuálních hrátkách a vůbec se za to nestydí!

Co země, to jiný milenec

Dlouho nikdo netušil, jak Pavla s přítelem tráví dovolené. Někdo jezdí za mořem, jiný zdolává hory, Pavla a Mirek cestují za svérázným sexem. Jsou si prý souzeni, ale bydlet spolu nikdy nebudou.

Dva životy

Jsem šťastně rozvedená a nehodlám to měnit, i když mám už pět let stejného přítele, který je také rozvedený. Potkali jsme se na párty, kde jsem byla kvůli práci. Ta je sice nestandardní, ale nijak se netýká sexu či erotiky. Nicméně jsem přišla oblečená tak, jak to mám ráda – v kůži. Kůži miluji, ale pochopitelně ji nenosím každý den. Na párty se hodila. Mirek na mě celý večer zíral, pozoroval mě při práci, byla jsem z něho nervózní, což se mi naprosto nestává. Líbil se mi, a to moc. Po dvou dnech se objevil v mé práci, v mém životě. Bylo to naprosto osudové setkání.

Sexuální turisté

Oba milujeme latex, kůži a drsnější sexuální hry, což si ale pochopitelně nedopřáváme každý den. Od toho jsou víkendy, kdy jsou děti u expartnerů, nebo jisté kluby, které máme v Čechách už solidně zmapované. Nicméně komunismus bránil v naší zemi nejen rozvoji módy, průmyslu i dalších oborů a odvětví, ale v jistém smyslu také rozvoji a rozletu v oblasti sexu. Abych to zjednodušila, na západ od nás jsou v některých věcech trochu větší možnosti, což nás s přítelem samozřejmě láká, a tak si už čtvrtým rokem užíváme společnou dovolenou nikoli na plážích Chorvatska nebo v lese na Šumavě, ale v různých městech Evropy, kde trávíme večery v klubech vstřícných k našemu „koníčku“. A nespíme jen spolu. Každý máme na dovolených milence nebo provozujeme čtyřku a podobně. Oběma nám to vyhovuje a nikomu tím neubližujeme.

Dokonalá fraška

Mamince je přes sedmdesát, nemá cenu jí rozmlouvat puritánský pohled na sexualitu. Prostě jsem jí slíbila, že už nic podobného s přítelem nikdy provozovat nebudu. Trochu přemýšlím, jak zorganizuji naši dlouho plánovanou podzimní dovolenou ve Francii, asi tam naoko vyfotím snímky v pohorkách a větrovce, aby měla maminka klid na duši. S přítelem jsme oba komplikované osobnosti, není s námi lehké žít. Velmi rychle jsme si ujasnili, že se o to ani nebudeme pokoušet, natož spolu trvale bydlet a vytvářet chaos a stres kolem sebe našim dětem, rodičům, a dokonce i bývalým partnerům. Každý máme svůj byt, svůj byznys a svůj život. Možná i proto jsme po pěti letech stále zamilovaní a je nám spolu dobře. Ostatně máme i něco navíc, co nás spojuje a poutá k sobě. Tajemství. Temné spojenectví, vzrušuje nás totiž stejný druh sexuálních praktik.

Pavla (39), Praha