Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž visel za jízdy na kapotě kamionu! Řidič se ho kličkováním snažil setřást

Autor: rc - 
3. srpna 2020
19:43

Na sociálních sítích se objevilo šokující video, které bylo natočeno na dálnici na Floridě. Ve videu je vidět muž, který se zoufale snaží udržet na kapotě kamionu. Ten se řítí po dálnici. Video natočila vyděšená dvojice jedoucí v autě vedle kamionu.

Tak takovou scénu je snad možné vidět pouze v amerických akčních filmech! Dramatické záběry však byly natočeny v běžném dopravním provozu. V sobotu se na sociálních sítích objevilo video, které vzniklo na dálnici na Floridě. Video natočila dvojice, která jela po dálnici vedle kamionu, na jehož kapotě visel muž.

„Co to sakra?“ je slyšet ve videu, jak kamera zabírá řítící se kamion. Muž plandající na kapotě se snaží všemi silami udržet a rozbít přední sklo. Řidič kamionu, který se podle informací britského deníku Daily Mail jmenuje Edward Hughes, kličkoval po dálnici ve snaze muže z kapoty shodit, zároveň střídavě brzdil a přidával plyn. Muž však vlál jako vlajka na kapotě dlouhých devět kilometrů, než zakročila policie.

Podle Hughese se muž objevil celý zakrvácený na silnici a zpomaloval dopravu. Pak zničehonic mu skočil na kapotu a kovovým nástrojem mlátil do předního skla. Hughes měl zpanikařit a dupnout na plyn. Strážci zákona muže zadrželi a odvezli ho do nemocnice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání