Zpěvák Marek Ztracený je zvyklý, že si páry říkají ano pod jeho nohama. On sám letos v únoru požádal svou dlouholetou přítelkyni o ruku během koncertu v pražské O2 aréně. Před každým termínem mu od té doby chodí desítky žádostí o povolení k „pokleknutí“, u srpnových Letokruhů 2020 ale najednou nic. A tak zpěvák situaci obrátil.

Na zmíněném koncertu se zeptal, zda je v davu nějaká zamilovaná dvojice. Fanoušek jménem Lukáš zvedl ruku, Marek k němu sestoupil a zeptal se ho, jak dlouho s přítelkyní Petrou je. „Čtrnáct let,“ zopakoval Ztracený uznale a ukázal dvojici malý kroužek. „Tohle je prstýnek od Tiffannyho, dlužíš mi dvě stě padesát tisíc korun," zavtipkoval Ztracený a snoubenci padli do kolen podruhé. Pak to ale uvedl na pravou míru: "Ne dělám legraci, před vystoupením jsem ho koupil na tržnici za 100 Kč, ale věřím, že vám přinese štěstí."

VIDEO: Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou! 

Prsten předal šokovanému Lukášovi a ten za jásotu fanoušků požádal Petru o ruku. Romantické zasnoubení zpěvák následně sdílel na svém Instagramu. „Přišlo mi prostě skvělý, že jde pár na koncert a odcházejí jako snoubenci, aniž by to tušili. Snad jsme byli u začátku něčeho výjimečného.“

Valná většina sledujících se Ztraceným souhlasí a pokládá to za neotřelý způsob, jak spojit osudy dvou lidí. Některým to ale přišlo přes čáru a jako nevhodný zásah do života dvou lidí. „Já si teda myslím, že je to soukromá a intimní věc, kterou by pár měl sdílet v soukromí. Navíc, co když ji chudák ani požádat nechtěl a teď mu nic jiného nezbylo,“ napsala svůj názor jedna z fanynek.

Pár se zasnoubil v obklopení stovek diváků očekávajících šťastný konec, mířily na ně objektivy desítek fotoaparátů a kamer a celé události přihlížel jejich idol a šoumen, který jim věnoval zásnubní prsten. Tak velkému tlaku je těžké nepodlehnout.

VIDEO: Podívejte se, jak Ztracený tyto zásnuby zorchestroval:

Jak to ale vypadá, zamilovaný pár z koncertu se pod tlakem necítil. Pod videem Ztracenému poděkovali za nezapomenutelný životní zážitek. „Psal jsem ti zprávu na Instagramu, abys věděl část našeho příběhu a věděl, že náš vztah spojuješ od samého začátku. Patří ti velké díky za úžasnou atmosféru, zážitek na celý život, spojení dvou životů a za to, že nás takhle provázíš a ukazuješ naší společnou cestu, aniž bys to věděl. Moc děkujeme,“ vzkázal mu Lukáš a jeho snoubenka se přidala: „Doteď nemůžu uvěřit, že se to stalo!“

VIDEO: Zásnuby Marka Ztraceného: Prozradil, jak je připravoval!

Video
Video se připravuje ...

Zásnuby Marka Ztraceného: Prozradil, jak je připravoval! 

Fotogalerie
102 fotografií