Oslavovala narozeniny manžela a sama se Hanka Krampolová radovala z toho, že se uzdravuje a těšila se na to, že bude zase jako dřív. Smrt však byla nekompromisní.

Když v rámci oslav vzpomínal Jiří Krampol na svůj život, vznikl také úplně poslední rozhovor, který Krampolová poskytnula. „Jirka je skvělý manžel. Jsem ráda že ho mám. Už jsme spolu dlouho a ještě dlouho budeme,“ mluvila láskyplně o svém manželovi Hanka.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Také promluvila o tom, že utekla hrobníkovi z lopaty. V květnu před rokem totiž v Tunisku Krampolová zkolabovala a její manžel se obával o její život. „Když jsem viděla fotku z nemocnice v Tunisu, tak mi to změnilo život. Věděla jsem, že musím přibrat. Jirka mi do nemocnice vozil dobroty a já začala přibírat. Díky té fotce se to ve mně zlomilo,“ měla jasno Hanka, která se na potkání chlubila tím, že se jí podařilo přibrat dvacet kilo a je na dobré cestě k uzdravení.

„Jsem rád, že to období je za námi. Bál jsem se o Hanku, jestli to přežije. To, když ji dnes vidím vedle sebe, to, jak vypadá, tak děkuji pánu Bohu, že to takhle dopadlo a je skoro zase zdravá. Že jsme to přežili ve zdraví,“ radoval se před měsícem Krampol, kterého by ani ve snu nenapadlo, jak rychle o svou ženu přijde.

Je to ještě zajíček

„Hanka má před sebou poslední mladý rok, ještě jí nebylo šedesát, tak je to takový zajda,“ vtipkoval ve studiu Krampol, který netušil, jak moc se mýlí a jeho milované ženě zbývá zhruba měsíc života. Jen krátce před Jirkovými narozeninami oslavila ty své i Hanka. „Přiťukla jsem si limonádou. Když dnes vidím alkohol, tak mi není dobře. Ani na něj nemám chuť,“ popisovala.

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Fotogalerie
46 fotografií