Při pohledu na ni a jejího manžela, který je o poznání menší, je jasné, že tvoří pěkný, ale přesto netradiční pár. „Už je to jedenáct let, co jsem se svým manželem a on měří 178 centimetrů. Než jsme se seznámili, nerandila jsem moc, ale scházela jsem se jenom s menšími muži – 188 centimetrů a nižšími,“ prohlásila modelka podle Daily Mailu.

Menší chlapi jsou prý v posteli nej

I když by mnozí mohli předpokládat, že menší muži budou zastrašeni výškou Emerald, opak je podle ní pravdou. „Vysocí muži obvykle vypadali nervózní z toho, že jsem vyšší než oni,“ zavzpomínala dlouhánka. Menší muži jsou pro ni navíc lepší milenci. I když je jako modelka ráda, že se líbí, její snímky přitahují i nechtěnou pozornost. Muži jí často píšou úchylné zprávy.

Dostávám nevhodné zprávy. Někteří muži po mně chtějí jen, ať se postavím vedle dveří, ale jiní chtějí, abych jim poslala perverzní videa. Jednou mi někdo napsal: „Vyšplhám po tobě pro m*d‘,“ přiznala Kanaďanka. Někdy jí dokonce obtěžují kolemjdoucí na ulici, což jí je cokoliv, jen ne příjemné. Muži na ni pokřikují dokonce z dálky, jako by se jí báli.

Pokřikují na ni na ulici

Cizinci na mě občas křičí: ‚Kolik měříš?,‘ což mě trápí. Je slušnější přijít a namísto toho si promluvit,“ vysvětlila Emerald. I když je nyní vyhledávanou modelkou, dříve to nevypadalo, že se ve světě modelingu mohla uchytit. Lidé z branže jí totiž říkali, že je příliš vysoká. Nakonec se ale ukázalo, že je její výška i na módním mole výhodou.

Emerald Van Langenová je žádaná 193 centimetrů vysoká modelka.
Autor: Profimedia.cz