Jiří Krampol má oficiálně čtyři syny, je biologickým otcem dvou dnes již zralých mužů Jiřího a Tomáše, s nimiž se ale už hromadu let nestýká. Tomáš navíc s rodinou žije až v Austrálii. Herec a dabér další dva kluky vyženil – příjmení dal herec Martinovi od třetí manželky Marty a také Petrovi, jedinému synovi právě nedávno zesnulé Hanky.

Ten se mamince narodil velmi brzo, již v 19 letech. V roce 1993, když si Krampol bral jeho maminku, mu bylo pouhých 13 let. Oba si na sebe zřejmě zvykli a měli dobré vztahy, o čemž svědčí nejen společné příjmení, ale i další skutečnosti.

Jednu dobu totiž Jiří s Hankou žili s Petrem a jeho rodinou společně na Okoři - Petr měl jeden domek, herec se ženou druhý. O pozemek se dělili, ale práci na něm zastávali kromě Petra ještě jeho prarodiče.

VIDEO: Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Po jejich smrti se Krampolovi rozhodli nemovitost prodat. „Péťovi jsme dali dva miliony, aby si pořídil nové bydlení,“ prozradila Hanka, která se tehdy díky synovi stala babičkou. „Navíc mu Jiříček sehnal práci v kasinu,“ dodala pro Aha! Krampolová.

Jenže pak se vše zkomplikovalo a od doby, co si syn Petr pořídil domek blízko Kladna, přestala Hanka úplně vídat svá vnoučata. Samozřejmě to těžce nesla a Krampol se za to na Petra hněval. „On ví, jak ta Hanka na dětech visí a nepozve ji ani na návštěvu,“ řekl naštvaně s tím, že jeho manželka děti neviděla třeba celý rok.

VIDEO: Krampolová v talk show: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku! 

Video
Video se připravuje ...

Krampolová v talk show: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Postupně se pošramocené vztahy v rodině ale zase napravily. Když byla Hanka naposledy v bohnické léčebně a mohla ji na čas opustit, byl to právě Petr, kdo si ji vzal na chvíli k sobě domů. „Bála jsem se, že na mě zapomněli, když jsme se tak dlouho neviděli. Ale oni si mě pamatovali, hned běželi a volali babi,“ radovala se z vnoučat.

„Hráli jsme s Lujzičkou a Divíškem pexeso,“ doplnila Hanka a dokonce se už těšila, že děti i syna zase brzy uvidí. Měla je navštívit právě v srpnu, bohužel k tomu už ale nedojde.

VIDEO: Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů...

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů... Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
84 fotografií