Silikonová kráska, která je pověstná svou „cibulovou metodou“, díky níž má opravdu nepřehlédnutelné rty, se už setkala se vším: prosbami o nahé fotky, žádostmi o ruku, dokonce se stala terčem zákeřného stalkera, který jí vyhrožoval smrtí. Toto všechno ke slávě bohužel patří a Kucherenko nezbývá nic jiného, než se s tím smířit. Když ale mezi všemi těmi nevyžádanými zprávami nalezla pochybnou pracovní nabídku nejmenované agentury, přetekl pohár trpělivosti.

„Zdravíme, slečno, zaujal nás tvůj instagramový profil. Nechtěla bys pracovat pro naši agenturu? Nabízíme práci luxusní společnice,“ stálo v nabídce, kterou Silvia sdílela se svými fanoušky. A nenechala na ní nit suchou. „Tohle beru jako velkou urážku! Chápu, že některé slečny takto fungují, ale věřte mi, takové věci jsou mi na míle vzdálené! Dokonce mě to uráží! Mám hlavu a hlavou vydělávám, ne rozkrokem,“ rozohnila se na instagramu.

Video: Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové.

Video
Video se připravuje ...

Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové. Blesk TV

Ač je to práce, již například ke škole nebo na hlavní pracovní úvazek provozuje spousta žen, moderátorka s ní nesouhlasí. „Pro mě je to něco naprosto odporného a nepochopitelného.“ Oproti prostitutkám v potemnělé uličce za pornokinem se luxusní společnice stará o vybranou, nejčastěji zámožnou klientelu, doprovází ji na večírky nebo do divadla, a pokud to má žena v nabídce, mohou spolu strávit vášnivou noc.

Kucherenko ale takový vedlejšák rozhodně nepotřebuje – s více než půl milionem sledujících jenom na instagramu je snem vyhlášených kosmetických a oděvních značek a za jeden propagační příspěvek si leckdy účtuje víc, než co by jako společnice vydělala za celý den. Nebo noc.

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Fotogalerie
97 fotografií