Populární primácký seriál Slunečná se chystá po prázdninové pauze zpátky na televizní obrazovky a již nějakou dobu jede mediální propagaci pro své oddané příznivce. Kromě „Slunečného busu“ a letního hitu Slunečné léto na sociálních sítích také představuje jednu novou postavu za druhou. Jedna z nich však již nyní čelí na internetu drsné šikaně – herečka Denisa Nesvačilová, známá například z filmů Miluji tě modře, Jak básníci čekají na zázrak anebo z mysteriózní detektivky Labyrint. Ve Slunečné se objeví coby „třetí Popelkovic holka“, nevlastní sestra Týny a Sylvy, tedy Báry Jánové (30), pocházející z dětského domova.

Přestože není k vidění ještě ani jedna z nových epizod, milovníci dua Janek–Týna jsou už teď rozezlení, že jim další hrdinka poleze do zelí. Hvězda celého seriálu, herečka a zpěvačka Eva Burešová, se proto své herecké kolegyně na instagramu veřejně zastala. „Dočetla jsem se spoustu ne moc hezkých zpráv, a tak bych vás chtěla poprosit… nedělejte to. Deniska je úžasná slečna a velice talentovaná herečka. Není snadné naskočit do rozjetého projektu a zasáhnout tak do příběhu,“ hájila ji.

VIDEO: Nová postava Slunečné Karolína! Přebere Týně chlapa, nebo svede jiného? 

Video
Video se připravuje ...

Nová postava Slunečné Karolína! Přebere Týně chlapa, nebo svede jiného? Adam Balažovič/BPŽ

U společné fotografie, kde se obě dívky objímají, zároveň přiznala, že mezi nimi panuje přátelský vztah i mimo televizní kamery. „Chraňte tuhle krásnou usměvavou duši a braňte ji, pokud někde zahlédnete zlé komentáře. Deniska není Karolína. A ani jedna z nich si nezaslouží výhrůžky smrtí,“ zdůraznila.

Zprávy, s jakými se musela pohledná rusovláska potýkat, byly podle všeho až takhle drsné! A nepsali je nezletilí fanoušci, jichž má Slunečná skutečně nepočítaně, ale dospělí… „Je mi to strašně líto. Každá herečka má radost ze své práce a pak, když člověk čte nějaké takové věci, ta radost trochu ubývá... to není fér.“

Burešová zároveň popřela, že by příchod Karolíny do děje byl nějaký způsob, jakým uměle natáhnout děj. „Není to žádná rychle vymyšlená věc. Naši scenáristé vědí, co dělají, vše bylo v plánu už od začátku,“ ubezpečovala fanoušky.

„Víme, že máte postavu Týnky a Janka rádi, ale vždy se musí něco dít, aby byl každý díl zajímavý a my tak měli co pro vás točit. Pamatujete na seriál Divoký anděl? Všichni jsme věděli, ke komu patří Milagros a stejně byli některé díly s Ivem od sebe,“ připomněla oblíbenou telenovelu let devadesátých, v níž zářila krásná Natalia Oreiro (43), a zároveň apelovala na diváky, aby si hodnocení nechali až po odvysílání nových dílů.

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Fotogalerie
90 fotografií