Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Učitelku matematiky (25) obvinili ze sexu se studentem (15). Dostala za něj vyhazov

Autor: shp - 
6. srpna 2020
17:42

Touhám člověk mnohdy neporučí a často to končí tragédií. Stejně jako v případě pedagožky Hailey Pardyové (25) z Texasu. Na bastropské střední škole, kde vyučovala matematiku, se zakoukala do teprve patnáctiletého žáka, se kterým měla podle obžaloby sex. Učitelka už kvůli tomu přišla o místo.

K zapovězeným intimním hrátkám docházelo podle listu Shiner Gazette před téměř dvěma roky. Pardyová byla minulý týden zatčena poté, co byla obžalována velkou porotou z nevhodného vztahu mezi vyučujícím a studentem.

Učitelku napráskal anonym

V soudních záznamech stojí, že Pardyová měla poprvé sex se studentem 1. prosince 2018 ani ne rok poté, co nastoupila do bastropské střední školy jako učitelka matematiky. V srpnu 2019 dostali představitelé školy anonymní tip, že má učitelka s žákem intimní poměr.

Pardyová byla suspendována a o tři měsíce později školní rada odhlasovala její propuštění. „Chování této učitelky nereprezentuje chování více než 1300 pečujících, oddaných a talentovaných vyučujících, kteří tvoří Bastropský nezávislý školní distrikt,“ uvedla zástupkyně distriktu Kristi Lee v prohlášení.

Učitelka byla propuštěna na kauci

Základem vztahu učitele a žáka je důvěra, a když byla tato důvěra porušena, všechny nás to rozzlobilo,“ dodala. Pardyová byla po zatčení propuštěna po složení kauce ve výši astronomického 2,2 milionu korun. Pokud bude ze zakázaného sexu s nezletilým žákem odsouzena, hrozí jí až 25 let za mřížemi.

denisz ( 6. srpna 2020 18:30 )

Moc sexuální přitažlivosti neoplývá, což mladému
plného hormonu nedělalo potíže v těch letech. Ten,
co od ni měl špatné známky, to bonznul. Jistě je
to příznivkyně amerického bláznivého hnutí MeeToo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání