Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavný italský muzikant pohřešuje manželku i syna: Jejich havarované auto našli 100 km od domova!

Autor: jžk - 
6. srpna 2020
20:10

Slavný italský DJ Daniele Mondello prožívá nejhorší období svého života. Jeho žena Express Viviana (43), která je taktéž DJkou, zmizela i s jejich čtyřletým synem Gioelem neznámo kam. Její auto bylo objeveno asi 100 km od domova.

Maminka se synem zmizeli z lehce nabouraného auta na dálnici A20 z Messiny do Palerma nedaleko Caronie. Žena pravděpodobně vozidlo opustila hned po nehodě, podle jedné z hypotéz mohla ztratit orientaci a zmizet v okolní krajině.

Opuštěný šedý Opel Corsa byl nalezen při rutinní kontrole policie. Podle všeho utrpěl drobné poškození při nárazu do svodidel. Uvnitř auta nalezli tašku s mobilním telefonem a doklady. Podle rodiny pohřešované opustila Viviana její bydliště s tím, že pojede nakupovat do města Milazzo, vzdáleného 30 kilometrů.

Proč by žena i s malým dítětem jela takovou dálku, nad tím si lámou hlavy jejich nejbližší i vyšetřovatelé. Ti apelují na veřejnost, aby je v případě možnosti poskytnutí informací neprodleně kontaktovala. Po zmizelé dvojici pátrali potápěči i vrtulník, celá oblast je pročesávána za pomocí psů. Zoufalý DJ Daniele Mondello zveřejnil video, na kterém žádá o pomoc a sdílení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání