V rámci soudního řízení se zemřelým podvodníkem prohlásila, že nebyla svědkem žádného násilí a byla v šoku, když se o Epsteinových činech později dozvěděla. Clemmie Hambrové bylo v době, kdy obdržela pozvání na Epsteinův ostrov, 23 let a pracovala v aukčním domě.

VIDEO: Svatba Diany a prince Charlese

Video
Video se připravuje ...

Svatba Diany a prince Charlese YouTube

Byla jsem mladá a naivní, neměla jsem tušení, co se dělo,” řekla Hambrová, kterou Epstein pozval na svůj ostrov v rámci obchodního jednání, během kterého mu měla poradit s výběrem uměleckých kousků do jeho nového sídla. Na ostrov ji dopravilo soukromé letadlo, kterému přezdíval Lolita Express.

Neužila si to

Hambrová byla pozvaná na jeden z Panenských ostrovů celkem dvakrát. „První let byl pracovní cesta s kolegyněmi, kdy jsme se měly podívat na umělecká díla, která si chtěl koupit. V druhém případě se jednalo o osobní pozvání. Nikoho jsem tam neznala, návštěvu jsem si neužila a již se nikdy nevrátila,” uvedla. „Je mi hluboce líto všech obětí. Já měla očividně obrovské štěstí, že jsem jeho zvrhlostem unikla,“ dodala.

VIDEO: Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě youtube/The Duke of Brittany/bpž

Ostrovu Little St. James, který si bývalý finančník koupil za v přepočtu 145 milionů korun, se mezi místními přezdívalo pedoostrov kvůli ohavnostem, které se na něm konaly. Jeffrey Epstein se v roce 2019 oběsil ve vězení poté, co byl obviněn ze sexuálního zneužívání několika desítek nezletilých dívek.

Fotogalerie
48 fotografií