Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Markéta Mayerová: V karanténě jsem shodila deset kilo

10. srpna 2020 | 06:00

Naposledy si ji možná pamatujete z pořadu Rande, který moderovala Markéta Mayerová (53) se svým tehdejším mužem Slávkem Bourou. Před kamery se teď vrací. Kam a s čím? Přišla rozevlátá s dobrou náladou a chutí na dobré kafe. Energická, veselá a příjemná. Seděly jsme proto na zahrádce kavárny a vyprávěly si o jejích láskách…

Před více než dvaceti lety jsme vás vídali na obrazovce v pořadu Rande, co jste po jeho skončení dělala?

To už mi přijde, že je snad minulý život… Naučila jsem se, že nestačí mít jednu vysokou školu. Nestačí se stát dobrým v jednom oboru, ale je zapotřebí se pořád dovzdělávat. S médii jsem vždycky zůstala v kontaktu, ale s rozhlasovými. Pracovala jsem také jako projektový manažer, vymýšlela jsem akce pro klienty na klíč, včetně produkce. Vymyslela jsem například vzdělávací projekt pro děti na základních školách na téma bezpečného a hospodárného využívání elektrické energie. Bylo to vlastně něco jako muzikál, vytvořili jsme pak i mutaci pro školky. Několikrát pořad získal záštitu Ministerstva školství, celkem jej vidělo přes 80 tisíc dětí. Také připravuji obecní časopis, organizuji kulturní akce, starám se o místo, kde žiju.

Nechyběla vám pozornost?

Měla jsem malou dceru, tak jsem byla ráda, že jsem se dostala mimo hlavní zónu. Navíc jsem odcházela s tím, že už toho bylo dost a je potřeba začít dělat něco nového.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...