Zatímco její herecká kolegyně Zdena Studenková (66) se svými plastickými zákroky netají a na její tváři díky všem těm botoxům nenajdete jedinou vrásku, takže vypadá stále tak sexy jako v komedii století S tebou mě baví svět, Kamila Magálová není v boji se svým věkem a se stářím tak razantní. Herečka, která v listopadu oslaví kulatou sedmdesátku, připustila, že jistý tlak kultu „věčného mládí“ na sobě pociťuje. „V umělecké branži to je normální,“ prozradila slovenskému deníku Plus Jeden Deň s tím, že estetickou chirurgii nijak neodsuzuje. „Pokud se to dělá s mírou, je to v pořádku, horší je, když se z toho stane závislost.“

Magálová, která se před osmi lety a po více než čtyřicetiletém manželství nechala rozvést se svým mužem Slavomírem (68), což ji pak málem stálo život, má na chirurgická vylepšení pomocí skalpelu odborníka však velice svérázný názor: „V mém věku je už na zákroky pozdě. Jeden chirurg mi totiž řekl, že nejlepší věk na vylepšování je kolem pětačtyřicítky, pak to už nemá význam,“ myslí si. Přesto však jednou „pod nůž“ v rámci vylepšení svého zevnějšku šla: „Dala jsem si udělat víčka,“ přiznala.

VIDEO: Kamila Magálová: Měla jsem sepsi a byla jsem tři dny v kómatu!

Video
Video se připravuje ...

Kamila Magálová: Měla jsem sepsi a byla jsem tři dny v kómatu! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Další estetické úpravy ovšem neplánuje. „Co bych měnila? Už jen připravit věci do truhly. Ale ani to neplánuji,“ smála se. „Stačí, když mi vydrží zdraví, abych mohla být užitečná pro své děti a vnoučata, dokud mi bude dopřán ještě nějaký čas zde na zemi. I já mám období, kdy mi je smutno, ale neležím v posteli. Právě naopak, začnu něco dělat a přijdu na jiné myšlenky,“ zdůraznila sympatická zrzka, která ani po skončení náročného koronavirového období neztrácí optimistický pohled na život.

VIDEO: Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! 

Video
Video se připravuje ...

Magálová si zahrála s Gottem: Vzájemně jsme si pomáhali! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií